Subiectul escapadei cu Cristea la Paris a fost din nou deschis

Bianca Dragusanu a fost invitata intr-o emisiune tv unde despartirea ei de Victor Slav a fost din nou unul din subiectele de discutie.

Bianca Dragusanu a fost invitata intr-o emisiune de televiziune si, desi nu si-ar fi dorit ca anumite evenimente din trecutul ei sa fie readuse in discutie, chiar asta s-a intamplat. Blondina a fost intrebata daca escapada ei cu Adrian Cristea la Paris la doar cateva luni dupa ce se casatorise cu Victor Slav a fost unul dintre subiectele care au aparut in discutiile in contradictoriu pe care le-a avut cu fostul ei iubit.

„In timpul relatiei au venit cumva peste voi reprosuri din perioada in care…”, si-a inceput prezentatorul intrebarea, insa a fost imediat intrerupt de Bianca.

„Nu, nu! Stiti foarte bine ca eu sunt un om care nu poate face nimic pe ascuns si se poate observa asta. Eu daca mi-as fi dat vreodata un mesaj cu cineva sau daca as fi raspuns ‘Buna’…”, l-a intrerupt Bianca Dragusanu.

„Nu, nu la asta ma refer”, i-a replicat el. „Ma refeream ca, intr-un cuplu care trece printr-o schisma cum a fost cea cu fuga ta de la Paris cand erai in relatie cu Victor, impacarea este urmata pe parcurs de niste reamintiri ale momentului care revin in niste discutii. Adica nu ai pus paharul cum trebuie, va certati putin si sa se ajunga la ‘Ai uitat cand ai fugit si m-ai inselat'”, a adaugat el.

loading...
„Nu, nu a fost cazul niciodata. Nu s-a mai discutat, a fost un subiect inchis, nu a fost vorba de asta. Intre timp ni s-au intamplat lucruri minunate in viata noastra, a aparut Sofia”, a negat Bianca Dragusanu cu vehementa.

„Ce putea sa fie mai rau, daca el a trecut peste momentul ala?”, a intrebat prezentatorul despre motivul despartirii dintre blonda si Victor Slav.

Bianca a replicat ca ei „nu mai functionau in aceeasi energie” si ca relatia dintre ei s-a consumat, fara ca vreunul dintre ei sa se faca vinovat de ruptura.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro