Surpriza! Unde se afla fetita Biancai Dragusanu in momentul in care mama ei a fost oprita de politie pe autostrada

Bianca Dragusanu a fost retinuta, ieri, in trafic, de politisti, in timpul unei razii facute pentru trafic si consum de droguri

SOC in lumea mondena! Ieri, Bianca Dragusanu a fost oprita in trafic de politie, pentru o verificare de rutina, legata de consum de alcool sau droguri.

Concret, masina in care se aflau diva si un barbat a fost trasa pe dreapta de oamenii legii si luata la control. In urma constatarilor, se pare ca soferul fi consumat droguri, astfel ca el s-a si ales pe loc cu dosar penal.

In timpul controlului facut de politisti, Bianca Dragusanu a iesit din masina cu capul invelit intr-o bluza, fara a oferi declaratii numerosilor ziaristi prezenti la fa ta locului. Totusi, dupa o perioada, vedeta a revenit cu explicatii, extrem de pertinente.

”Am venit ieri la mare, in jurul pranzului si am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astazi, ele au vrut sa mai ramana la plaja, dar eu trebuia sa plec, pentru ca aveam treaba in Bucuresti. Asa ca am intrebat printre cunostinte cine m-ar putea lua pana in Bucuresti. Acest baiat, care imi este doar o cunostinta, s-a oferit sa ma duca el. Am plecat iar la Fetesti, la un filtru de Politie, a fost si el oprit si testat pentru consum de alcool si droguri si depistat pozitiv.

loading...
Eu am ramas socata si nu mi-a venit sa cred! El a fost luat de Politie iar eu am chemat o prietena sa ma duca in Bucuresti! Atat am de spus despre acest episod si sublinez ca eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodata in viata mea, iar droguri nici atat!”, a declarat Bianca Dragusanu dupa ce a fost oprita de politistii antidrog.
Daca Bianca Dragusanu a fost oprita pe autostrada de politisti, ei bine, oamenii s-au intrebat imediat unde se afla fetita fostei prezentatoare in acele momente. In premiera surse apropiate sustin ca, dupa toate probabilitatile, Sofia se afla in grija bunicii, doamna Madi, mama Biancai, femeia care o ajuta pe blonda inca de cand micuta s-a nascut.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro