Totul despre fenomenul Abi Talent! Care este numele real, cand s-a lasat de scoala si cati bani face la concerte?

Cine este si cum a reusti Abi talent sa cucereasca Interentul din Romania?

„V-am dat clasa cu 8 clase, sunt rege pa’ Romania… tu inca platesti chiria” – asa suna versurile unei piese cu 20 milioane de vizualizari ale noului rege al internetului, Abi Talent. Si nu este o figura de stil, asa cum nu este nici versul ”M-am lasat de scoala, v-am bagat in boala”.

Pustiul-minune al Youtube-ului are 18 ani si provine dintr-o familie care locuieste la marginea Buzaului. Numele lui real este Alberto Pantic iar tatal lui, Julien, este cunoscut in zona ca avand ceva probleme cu legea. Abi a terminat clasa a VIII-a in 2015, dupa ce a absolvit Scoala Gimnaziala ”Ion Creanga” din Buzau cu media generala 6,97. A dat admitere la liceu si a obtinut media 5,43, insa ulterior a renuntat sa mai mearga la liceu si a inceput sa faca bani pe Youtube.
loading...
Totusi, Abi nu este un vlogger obisnuit. In vreme ce toti pustii care au priceput ca pot face bani din Youtube incearca sa posteze cat mai des si sa socheze cat mai mult, Abi are doar 4 clipuri pe canalul oficial, toate piese de trap, cu care a reusit sa stranga peste 52 milioane vizualizari – o cifra la care cantareti consacrati de la noi doar viseaza. Piesa cu care s-a lansat in urma cu un an, ”Papuci Gucci” a facut singura 22 milioane vizualizari. Abi Talent a devenit practic vedeta peste noapte si au inceput sa curga solicitarile pentru concerte. Organizatorii s-au prins imediat ca Abi umple cluburile iar cota lui a ajuns la 3-4.000 euro pe concert.
Un alt episod care a contribuit din plin la capitalul de celebritate a lui Abi il reprezinta conflictul pe care acesta il are cu Selly. Buzoianul sustine ca cei de la 5Gang i-au furat titlul unei piese pe care el o anuntase, ”Scuze” dar a si lansat ideea ca ar fi contribuit la despartirea lui Selly de fosta iubita. Mai precis, in mediul online, se vorbeste ca Selly s-a despartit de fata dupa ce a descoperit ca aceasta i-a dat Follow pe Instagram. Abi le-a dedicat cea mai recenta melodie celor de la 5Gang, aceasta numindu-se ”RIP Vloggeri”: ”Pe Youtube doar te prefaci / De cand am aparut ai invatat sa te imbraci / De cand am aparut ma copiezi in tot ce faci”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro