Unchiul Alexandrei din Caracal: „A mai sunat un alt barbat!”

Unchiul Alexandrei face marturisiri cutremuratoare. Cine i-a sunat pe parintii fetei.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre fetele ucise de catre Gheorghe Dinca, a facut primele dezvaluiri dupa ce criminalul si-a recunoscut crimele.

„Politia a avut cu familia o comunicare foarte buna. Intr-adevar, acest monstru si-a recunoscut cele doua omoruri. Familia a aflat. Am trait cu speranta si eu, si varul meu, si sotia lui ca totusi traieste. Incompetenta unor oameni ai statului ne-au facut sa credem ca poate traieste. Nu s-a gasit corpul, in afara de firele de par si banda adeziva”, a explicat Alexandru Cumpanasu, la Digi24.

Cumpanasu a mai spus ca mama fetei a mai fost sunata de un barbat, si dupa ce a fost arestat Gheorghe Dinca.

loading...
„A mai sunat un alt barbat, dupa ce a fost arestat acesta, vineri dimineata, la 07.30, si i-a spus ca fata e bine si sa-si vada de treaba”, a mai spus Alexandru Cumpanasu. Mama Alexandrei a fost sunata de un barbat, joi, la doua ore dupa ce fata a sunat la 112. Barbatul i-a spus ca fata este bine, fiind in Belgia.
Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, in urma cu putin timp, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al barbatului, pentru Mediafax.
„Da, este adevarat. A recunoscut ca le-a omorat pe amandoua. Sunt doua fapte de omor. A oferit niste explicatii. Acum sunt din punctul dansului de vedere, au venit aici pentru a intretine relatii, au fost discutii mai aprinse si in urma acelor discutii le-a lovit si in urma loviturilor s-a intamplat ce s-a intamplat. Din declaratiile dansului au venit de buna voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dinca, pentru MEDIAFAX.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro