Urmasa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cantaretei!

Nu mai e un secret ca urmasa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cantaretei.

E clar ca urmasa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cantaretei. Sonia Catinean, al carei nume de scena este Cat Sonnya, a venit la cimitirul din Stefanesti, judetul Valcea, acolo unde este inmormantata Denisa. Sonia a venit cu un buchet de flori pe care l-a depus pe mormant.

Dupa decesul Denisei, din 23 iulie 2017, Sonia Catinean i-a infuriat pe admiratorii acesteia, pentru ca a filmat cateva clipuri in care a copiat melodiile, cat si stilul cantaretei decedate in 2017. „Cant piesele Denisei la cererea a mii de fani ai Denisei, zilnic primesc sute de mesaje, iar ori de cate ori intru live cu fanii mei imi cer Denisa!”, a explicat Sonia.
loading...
Fanii au aflat ca urmasa Denisei Manelista a fost la locul de veci al cantaretei. „Bai, profiti de moartea unei mari cantarete pentru a te face cunoscuta! Nu o sa ai niciodata vocea ei, nu esti nici macar pe aproape asa ca nu o mai imita sau sa iti faci alunita aia, esti frumoasa fara… Daca vrei sa te faci cunoscuta fa-te cu imaginea ta si melodii originale cel putin, nu iti sta bine prostindu-te asa!… Nu e bine ce faci…nu o mai copia..las-o sa se bucure de liniste acolo unde e ea, esti inca un copil si voce nu pot sa zic ca nu ai, doar ca duci tonurile muzicale prea in jos si asta nu se aude asa bine. Asa ca nu o mai copia si alunita aia nici nu stiu de ce ti-ai facut-o…”, au scris, la acel moment, fanii Denisei pe contul Soniei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro