Yamato Zaharia, imagini de senzatie din casa Puterea dragostei

Yamato Zaharia a ajuns in Turcia.

Surpriza de proportii in casa Puterea dragostei! Cu ce vedeta de la Exatlon s-a fotografiat Roxana

La doar cateva zile dupa ce s-a despartit de Iancu, Roxana de la Puterea dragostei zambeste din nou. Concurenta s-a fotografiat alaturi de un fost concurent de la Exatlon. Yamato Zaharia nu a ezitat sa se fotografieze alaturi de Roxana, dar si de Andreea Mantea.

In urma cu putin timp, fostul concurent de la Exatlon a scris in dreptul fotografiei cu Andreea Mantea: „surprize, surprize”. Nu stim daca Yamato va fi concurent in ultimele zile ale sezonului „Puterea dragostei” sau va fi marea surpriza pentru sezonul al doilea, care va incepe in curand. Ce este sigur, este faptul ca Yamato a facut senzatie la Exatlon si, cu siguranta, ca ar face senzatie si printre fetele venite sa cunoasca puterea dragostei.

loading...
Razboiul dintre Raluca si Ricardo nu s-a incheiat, dar oare ce se intampla, cu adevarat, intre ei?
Recent, dupa ce au petrecut impreuna o vacanta de o saptamana in Grecia, dupa ce au plecat din emisiunea Puterea Dragostei, Raluca si Ricardo, in ultima zi, au stabilit de comun acord sa se desparta si sa nu mai aiba legatura unul cu celalalt. Chiar si-asa, ”razboiul” dintre ei a continuat in mediul online, prin mesajele transmise pe Instagram, dar si prin „sagetile otravite” transmise prin vloguri.
Dupa ce Raluca si Ricardo s-au despartit, fosta concurenta s-a impacat cu fostul ei prieten, alaturi de care, de altfel, se si afiseaza in public. Pe de alta parte, Ricardo, aflat acum in Statele Unite ale Americii, unde are parte de ceea ce ii place si isi doreste, o experienta unica in viata, si-ar fi facut, intre timp, si iubita! Este vorba despre o tanara cu ochi albastri, satena, cu mult farmec.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro