Alexandru Cumpanasu a fost iar la Parchetul General

Alexandru Cumpanasu a mers luni la Parchetul General pentru a depune o noua plangere penala si noi documente si probe in ceea ce priveste ancheta de la Caracal.

Alexandru Cumpanasu a iesit nervos de la Parchetul General, acolo unde a mers sa depuna o noua plangere care contine informatii noi in cazul Caracal. Cumpanasu acuza ca acheta privind clanurile de la Caracal e tergiversata in mod intentionat.

„Eu vreau sa fie prinsi. Problema mea este unde este adevarul. Cred ca pentru foarte multi oameni. Nici ce s-a intamplat initial nu stim. Ce s-a dispus fata de aceste animale care au intervenit la Caracal si ce se intampla cu aceasta retea din jurul lui Dinca. Parintii sunt intr-o situatia din ce in ce mai grea. Incertitudinea te omoara”, a declarat Cumpanasu.
loading...
”Am venit la Parchet sa aduc noi elemente pentru cazul de la Caracal. V-am spus ca am depus deja cele 60 de pagini la plangerea initiala si intre timp au venit multe alte informatii pe care le-am filtrat si le-am adus. Despre ceea ce se intampla in judetul Olt si legaturile cu Dinca. Sunt multe informatii despre legaturi cu alte judete din Romania. Sunt si informatii, pe care sunt obligat sa le predau si pe acelea, legate de alte persoane, victime din alte judete. Este absolut incredibil ce se intampla in tara aceasta. Sunt cazuri de tinere din licee, racolate, m-au rugat sa depun aceasta plangere in numele lor. Cred ca Parchetul General are obligatia sa faca lumina in aceste cazuri”, a precizat Alexandru Cumpanasu in cadrul unei declaratii de presa.
”Procurorii DIICOT nu ne-au mai comunicat nimic, dar asta nu inseamna ca nu voi face eu solicitari catre procurorii DIICOT. Inteleg confidentialitatea unei anchete, mai ales daca se concentreaza si pe partea de crima organizata, dar in acelasi timp cred ca anumite acte procedurale pot fi comunicate si catre parti si catre opinia publica. Nu este normal sa nu stim nimic din ceea ce se intampla.Din ce stiu eu, si sper sa am dreptate, victimele din 2012 din acel caz de rapiri, de violuri, in care 10 politisti, cel putin, erau implicati si intretineau relatii, vor fi reaudiate. Sunt absolut convins ca exista o legatura intre cele doua. Cred ca Dinca si asociatii lui, scuze pentru aceasta ironie, sunt implicati pana in dinti in cazul de atunci. De aceea cred ca este si efortul acesta disperat de a ne duce pe alte piste… este greu de crezut ca sunt atat de multe persoane care rapesc si care practica prostitutia. Sunt sigur ca este o legatura”, a sustinut Alexandru Cumpanasu.

In cadrul unei declaratii de presa Alexandru Cumpanasu a vorbit si despre expertiza ADN internationala pe care doresc sa o trimita in cazul Alexandrei Macesanu.

loading...
”Am fost cat se poate de decent cu cei de la INML si am spus ca nu ii acuzam de nimic, ca asteptam rezultatul, dar incep sa ma cam calce pe nervi. Adica in patru zile ne comunica un rezultat, in care ne spun ca Alexandra e decedata si de atunci au mai trecut inca 15 zile in care nu au fost in stare sa faca un raport. Pentru a putea sa facem aceasta expertiza internationala DIICOT are nevoie de raportul final al INML. Pana astazi, DIICOT, pentru ca i-am contactat, nu l-au primit. Astfel ca nu pot sa demarez impreuna cu familia trimiterea spre expertiza internationala a ramasitelor presupuse a fi ale Alexandrei. Concluzia mea e urmatoarea: bai fratilor, voi cei de la INML ce faceti? Adica pe bune? Sunteti extrem de harnici…”, a declarat Alexandru Cumpanasu.

Ancheta de la Caracal a intrat in cea de-a patra saptamana.

sursa rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro