ALEXANDRU CUMPANASU S-A DAT DE GOL! DOVADA CA NU ERA DELOC APROPIAT DE NEPOATA LUI

Foarte multi s-au intrebat care era relatia lui Alexandru Cumpanasu cu nepoata sa, Alexandra Macesanu. Unchiul adolescentei a fost acuzat, in mai multe randuri, ca si-a castigat capital de imagine in urma acestei tragedii, spunandu-se in spatiul public ca nu ar fi avut o relatie atat de apropiata cu Alexandra precum afirma de fiecare data.

Alexandru Cumpanasu a negat, vehement, astfel de acuzatii, insa a declarat – vineri – ca ultima discutie cu Alexandra Macesanu a avut loc in urma cu un an.“Ultima data cred ca am vorbit atunci cand am fost acasa la mama, mergand foarte rar. Eu stau in Bucuresti de 20 de ani si asta se intampla cred ca… sa fie vreun an? Cam asa! Suntem gard in gard – nu ai cum sa nu interactionezi, sa nu vorbesti”, a spus Alexandru Cumpanasu la antena3.ro.

Alexandru Cumpanasu nu exclude ideea de a candida la Presedintia Romaniei, declarand ca doreste sa lupte ”cu clanurile mafiote”.
loading...
„Am dus o batalie fara sa ma gandesc nicio secunda la nimic altceva. In acest moment este o viata linistita si asezata. A ma inscrie intr-o astfel de batalie inseamna sa imi pierd linistea, sa imi pierd tot ceea ce astazi imi aduce confort si daca vreti, ca oricarei familii liniste. Ei bine, eu va intreb be dvs astazi si vreau sa imi raspundeti cat se poate de sincer si de direct. Trebuie sa stiu care este parerea dvs despre acest lucru. Este cazul astazi sa candidez la Presedintia Romaniei sau nu? Are Romania nevoie astazi de un candidat la Presedintia Romaniei care sa se lupte cu clanurile mafiote? Are Romania astazi nevoie de un candidat care sa se lupte cu mafia din fiecare judet?”, a spus Alexandru Cumpanasu, intr-un video postat pe pagina de Facebook.

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro