Alexandru Cumpanasu, scenarii despre candidatura la prezidentiale

Alexandru Cumpanasu a vorbit din nou despre o eventuala candidatura la prezidentiale, in direct la Romania TV. Unchiul Alexandrei sustine in continuare ca a decis cu familia ca deocamdata sa nu candideze, desi sunt multi care ar dori asta.

Alexandru Cumpanasu a a vorbit pentru prima oara deschis despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale care se vor desfasura in luna noiembrie. Invitat in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV, unchiul Alexandrei Macesanu a lasat o portita deschisa pentru scrutinul prezidential.

Intrebat daca ia in calcul o eventuala candidatura la prezidentiale, Alexandru Cumpanasu a declarat la emisiune Punctul Culminant de la Romania TV: „Nu mi-am propus nicio secunda, de asta am fost si foarte furios pentru smecheriile pe care le-au facut la inceput niste securisti nenorociti, cand in primele zile deja vorbeau de asa ceva. Si ma intrebam de ce? Ei stiau ei ceva. Cred ca orice om trebuie sa aiba o cauza si un scop, momentan e chestiune de dorinta, NU IMI DORESC, probleme de familie, eu IN ACEST MOMENT am hotarat sa nu candidez. Oamenii astia sunt foarte speriati si spun: bai, daca asta candideaza ne strica jocurile. Daca in tara asta sunt sute de mii de oameni care vor fi calcati in picioare de statul roman, de politie, iti spun ca iau in calcul, pentru mine nu conteaza punctul de vedere al unui jurnalist platit, ma intereseaza punctul de vedere al parintilor Alexandrei”.
loading...
Cumpanasu, provocat de Victor Ciutacu, a spus ca, daca va candidat, o va face din postura de independent: „Nu am sustinere, noi vorbim scenarii, nu voi accepta sprijinul partidelor politice, nu am vorbit cu nimeni despre asa ceva, desi unii isi doresc”.

In urma cu doua saptamani, Cumpanasu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj in care precizeaza ca nu ca candida la aceste alegeri.

„Pt toti cretinii care au TEAMA ca as putea candida la prezidentiale: NU VOI CANDIDA. NU voi fi inca un prizonier al unui sistem infect care sa-mi dirijeze viata si actiunile. Ba mai mult am vazut un articol astazi ca am raspuns cu „jumatate de gura” in emisiunea Catalinei Porumbel ca nu voi candida. Niste manipulatori penibili. Catalina mai avea 1 minut din emisiune si m-a rugat sa raspund foarte scurt la intrebari. M-a intrebat daca voi candida. Am raspuns simplu NU, am o alta misiune in viata. Trebuie sa lupt impotriva crimei organizate. Alte aiureala greu de imaginat este ca „cineva mi-a strans semnaturile…” si ca in octombrie „…chiar daca nu vreau, voi fi fortat sa candidez”. Eu am impresia ca aceia care au scris acest articol chiar nu ma cunosc: nu ma poate obliga NIMENI sa fac NIMIC in viata asta. Iar de strans semnaturi cred ca baga din burta de frica. Despre ce dracu vorbesc oamenii astia? Ca sa nu mai spun ca vorbesc despre mine ca un „pericol pt Iohanis”. Adica sa ma puna prin gura lor in conflict cu toti decidentii Romaniei, inclusiv cu Iohanis. O astfel de reactie disperata mi-a fost rar dat sa vad. Sunt BARBAT nu ganganie precum majoritarea liderilor nostri de azi care mint intruna si fac doar jocuri de culise. Daca imi doream, o spuneam eu. Dar NU voi candida. V-ati linistit lichelelor?” a scris Alexandru Cumpanasu, pe Facebook.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro