Anchetatorii vor sapa in 20 de locuri in curtea lui Gheorghe Dinca!

Anchetatorii vor sapa in 20 de locuri in curtea lui Gheorghe Dinca! Acesta este mesajul pe care l-au transmis oamenii legii. Politistii spun ca nu vor sa le scape niciun indiciu important, asa ca vor folosi un scaner pentru a verifica si peretii locuintei. De altfel, vor avea la dispozitie un aparat la fel ca cel prin care au scanat curtea „criminalului din Caracal” si care a descoperit cel putin zece locuri in care s-au facut sapaturi.

„Incep sa apara victime, mai noi, mai vechi, incep oamenii sa vorbeasca, incep sa aiba curaj”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu. Intre timp, Gheorghe Dinca a mai strans o plangere la sirul de acuzatii care i se aduc. O alta femeie a ales sa rupa tacearea si le-a povestit procurorilor ca a fost agresata de acesta. Conform declaratiilor pe care le-a facut femeia,totul s-a petrecut in urma cu peste 20 de ani.

Plangerea victimei se adauga declaratiei data saptamana trecuta de o femeie de 49 de ani, care le-a povestit procurorilor ca a fost violata de Gheorghe Dinca in urma cu cateva luni, dupa ce individul a dus-o la el acasa, pentru a-i lucra in gradina. „Nu am ideea exact cate plangeri, dar va spun ca veti avea surprize”, a mai spus Tonel Pop. Intre timp criminalistii continua cautarile in curtea lui Dinca.
loading...
Anchetatorii au decis ca trebuie sa sape in 20 de locuri, acestea fiind descoperite de scanerul care a radiografiat proprietatea. Si peretii casei le ridica semne de intrebare anchetatorilor. Oamenii legii isi doresc sa afle ce ascund peretii, pentru ca suspectul principal ar fi putut sa ascunda dovezi. „Dupa ce ca avea un strat de ciment, mai dadea unul, asa periodic. Eu cred ca ascundea probe, peretii aia mereu incerca sa ii mai acopere cu ceva, nu un glet normal, atentie, ciment peste ciment”, a mai spus Tonel Pop
Gheorghe Dinca este acuzat deocamdata de doua crime. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu sunt fetele ucise de cel pe care opinia publica l-a numit „monstrul din Caracal”. Barbatul este in arestul Politiei de aproape o luna de zile

sursa rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro