Avocatul criminalului din Caracal: „El sustine ca Luiza a fost de acord sa-l insoteasca”.

Avocatul lui Gheorghe Dinca a declarat ca acesta le-a spus anchetatorilor ca Luiza, cealalta victima a sa, a fost de acord sa-l insoteasca. Criminalul din Caracal afirma si ca nu a violat-o pe adolescenta.

„El sustine ca a luat-o, nu stiu locul, el oricum a precizat. Ea facea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea catre destinatia ei, dupa aceea a oprit, dupa care a plecat spre domiciliul lui.

Conform declaratiei lui, el sustine ca ea ar fi fost de acord sa-l insoteasca. Asa sustine el. Nu se cunosteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, dupa aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a cazut si a decedat. (…) Ancheta e de-abia la inceput, are un curs favorabil in prezent, zic eu, in ceea ce priveste aflarea adevarului. El sustine ca doar doua victime a facut, in repetate randuri a sustinut”, a explicat avocatul lui Gheorghe Dinca la Antena 3.
loading...
Gheorghe Dinca ar fi declarat ca le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza Melencu (18 ani) si pe Alexandra Macesanu (15 ani), insa nu sustine ca ar fi incinerat si trupul Luizei. „El a declarat ca ar fi ucis-o si pe ea, doar ca el nu precizeaza culoarea parului ei, adica nu isi aduce aminte. Desi s-a insistat, sustine ca nu-si aduce aminte. Cu Alexandra, situatia este clara, dar in ceea ce priveste pe Luiza, nu este inca lamurita situatia, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaste doua omoruri.
Adica doua fapte. (…) Nu cunosc sa fie indicat un loc in care sa fie ingropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost ingropata, din ceea ce se stie in prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar pana la momentul in care cele doua victime au decedat. El nu sustine ca ar fi incinerat si trupul Luizei”, a mai spus Claudiu Lascoschi Dinca este acuzat de omor calificat, dupa ce a recunoscut ca le-a omorat pe Alexandra (15 ani) si Luiza (18 ani) dupa ce le-a rapit. Luiza Melencu (18 ani) a disparut in luna aprilie 2019, dupa ce a luat o masina de ocazie. In acelasi mod a disparut Alexandra Macesanu (15 ani).

sursa libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro