Avocatul familiei Luizei, dezvaluiri fara precedent

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, este de parere ca Gheorghe Dinca este sfatuit de cineva cu mare experienta juridica ce sa le spuna anchetatorilor in asa fel incat sa se inchida cazul la doar doua crime: Alexandra si Luiza. Avocatul se teme ca anchetatorii vor inchide acest caz, daca reusesc sa dovedeasca cele doua crime.

„Mie imi este teama ca acest caz se va inchide odata ce sunt identificate cele doua victime pentru care s-au deschis dosare. Eu cred ca Dinca, dand aceste doua victime, el incearca sa inchida cazul. Asta ma tem eu. Anchetatorii sustin ca vor merge mai departe, dar eu cred ca asta incearca el si imi e teama ca acest caz se va inchide daca le identifica pe Luiza si Alexandra. Eu sper ca Luiza sa traiasca, dar in acest caz, el are gropi cu beton, tuneluri, e ceva incredibil.

In mod clar el are o tehnica bine stabilita. Cineva cu experienta juridica il invata, o sa vedem cine il sfatuieste, pentru ca sunt chestii de finete juridica, ca de exemplu, cand a zis ca una dintre fete mergea la bancomat sa scoata bani si asa a inteles el ca are nevoie de bani.”, a spus avocatul.
loading...
Anchetatorii reiau cercetarile la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal. De asemenea, o parte din anchetatori s-au intors si in padurea in care Gheorghe Dinca a indicat ca a aruncat ramasitele Luizei Melencu. Oamenii legii vor cauta noi indicii care sa probeze marturia lui Gheorghe Dinca. Au adus si caini de mirosuri. De asemenea, cele trei telefone gasite in casa ororilor din Caracal vor fi perchezitionate informatic astazi.
Dupa zile intregi in care i-a tinut in sah pe politisti, criminalul Gheorghe Dinca a facut noi marturisiri despre locul in care se afla Luiza. Daca initial a spus ca a ucis-o si a aruncat-o in Dunare, acum Dinca le-a marturisit anchetatorilor ca trupul Luizei se afla intr-o padure de langa Caracal.

sursa rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro