”Beleaua” Corduneanu, mesaj incredibil despre cazul Caracal

Adrian ”Beleaua” Corduneanu a izbucnit la adresa politistilor si a criminalului Gheorghe Dinca.

Interlopul iesean Adrian ”Beleaua” Corduneanu a izbucnit la adresa politistilor si a anchetatorilor din cazul Caracal, dar si a criminalului Gheorghe Dinca, acuzat ca le-ar fi omorat pe Alexandra Macesanu (15 ani) si pe Luiza Melencu (18 ani).

”A fost o nedreptate, o neglijenta, o nesimtire din partea autoritatilor, a politiei.. Cum, frate, stai la poarta si nu intri ca nu ai mandat si oamenii striga la geam ”ajutor, ma omoara!”? Intrai peste el, salvai omul, si poate luai amenda, dar ce amenda, ca erai erou dupa! Dar daca sunt zdrente! Pacat de fetele astea, de doua suflete nevinovate…
loading...
Daca ma prindea pe mine pe la ”facultate” si venea Dinca, fereasca Dumnezeu de ce iesea! Fereasca Dumnezeu! Oricum va spun eu ca pe mana cu politia asta o sa se spanzure in arest (…) I-as injura pe politistii astia de toate cele, caini de paza, gaborii aia nenorociti, zdrente, rusine, faceti de ras uniforma”, a tunat Corduneanu la adresa politistilor de la Caracal, insultandu-i cu niste injuraturi care nu pot fi reproduse aici.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro