Carmen de la Salciua, facuta praf pe internet dupa ce s-a pozat nemachiata!

Carmen de la Salciua a fost criticata dur de internauti. Au observat un detaliu in fotografia cu ea nemachiata.

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzica de petrecere din Romania. Melodiile de succes pe care le-a scos de-a lungul timpului au clasat-o pe aceasta in topul persoanelor publice de la noi, daca judecam, dupa cei aproape 150 de mii de urmaritori de pe pagina ei de Instagram.

Faptul ca este deja o vedeta o obliga pe Carmen de la Salciua sa arate tot timpul impecabil. Imaginile care apar pe pagina ei de Instagram o arata pe bruneta in tot felul de ipostaze, dar un singur lucru este neschimbat: Carmen de la Salciua este mereu machiata.Recent, insa, artista si-a surprins fanii publicand o fotografie in care apare fara pic de fard. „Cele mai frumoase dimineti sunt cele in care nu ai nici un strop de machiaj ?
Ma simt si fresh si obosita ????
loading...
Desi fanii au felicitat-o pe Carmen de la Salciua pentru cariera ei si i-au spus ca e frumoasa oricum, multi internauti au observat ca bruneta nu arata complet diferit cand nu este machiata. Cativa au facut comentarii deloc frumoase legate de nasul ei, dar cei mai multi au spus ca buzele ei sunt prea mari sau ca au o forma nepotrivita.
„Ce nas de ridiche”, „Doamneee ce fata aiii!!! Efectiv esti umflata de la acid”, „Scuze, dar ai o forma foarte ciudata la buze. In rest, canti bine”, „Daca nu ai avea buzele alea cu botox cred ca te-ai simti mai fresh?”, „Buze deformate rau tare…mai bine mergi la o clinica in afara…O parte mai umflata una mai mica”, sunt doar caiteva dintre mesajele pe care i le-au transmis urmaritorii pe pagina ei de Instagram.

sursa wowbiz.ro
Inexplicabil de frumos sa faci oamenii fericiti prin cantec ! Am terminat cu bine turul Maramures …ne odihnim doua zile si de vineri back to work ??!”, a scris Carmen de la Salciua pe pagina ei de Instagram, in dreptul fotografiei.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro