Ce au gasit anchetatorii in groapa de gunoi de langa casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au avut o mare surpriza atunci cand au cautat in groapa de gunoi de langa casa lui Gheorghe Dinca.

Anchetatorii scotocesc fiecare metru din locuinta lui Gheorghe Dinca, insa nu au fost excluse nici locurile de langa casa acestuia si spera sa afle cat mai multe dovezi care sa il lege pe barbat de disparitiile celor doua fete, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Avocatul familiei Melencu. Tonel Pop, a dezvaluit in cadrul unui interviu ce au gasit anchetatorii in groapa de gunoi de langa casa. Dupa ce au observat ca intr-un anumit loc nu crestea deloc vegetatie, oamenii legii au intrat la banuieli si au cercetat mai bine zona, iar ce era in locul respectiv i-a uimit chiar si pe anchetatori.
loading...
„In prezent nu avem numai probele privind ADN-ul Alexandrei. Nu au fost gasite probe care sa arate ADN –ul Luizei. Referitor la faptul ca a indicat el sa se sape intr-o groapa de gunoi, nu stiu daca era o groapa de gunoi sau un loc un de a dus el diverse lucruri. Nu a indicat el. Nici macar nu este in curtea casei sale, ci in zona corturilor amplasate de anchetatori.

S-a inceput sa se sape acolo, erau indicii prin faptul ca nu crestea vegetatie in zona. Au fost luate cu mana diverse pietroaie, s-a vazut ca vegetatia nu crestea. Am avut surpriza ca acolo atunci cand s-a sapat sa se dea de foarte multe deseuri. Era o groapa de deseuri plasticuri, carpe, bucati de asfalt pe care le-a adunat de undeva si le-a pus acolo”, a declarat Tonel Pop in cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, a fost adus un aparat de scanat de anchetatori pentru a face cercetari amanuntite in curtea criminalului din Caracal.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro