Cel mai bun prieten al lui Dinca da peste cap ancheta

„Mi s-a parut cuminte, dar precis stia!”, spune cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, intrebat de reporterul Vlad Petrisor daca sotia suspectului de crime ar avea vreo implicare in rapirea Luizei Melencu.

Prietenul lui Dinca: Bagam mana in foc ca nu facea magarii…Bagam mana in foc! Am zis „Hai, ca de violat, le viola poate” Dar sa le omoare, nu!

Marturia sub protectia anonimatului – oferita reporterului nostru – apartine celui in care Gheorghe Dinca a vazut un camarad: cand avea nevoie de ajutor, cel banuit ca ar fi criminal in serie il chema la el, iar barbatul accepta sa-i munceasca, in schimbul banilor. Ca unui companion loial,

Dinca i-ar fi impartasit si lucruri intime, legate de familie.

loading...
Reporter: Primea bani de la sotie cate 500 de euro si mai primea si de la fiica?
Prietenul lui Dinca: Da.

Reporter: De la copii?

Prietenul lui Dinca:: Da. Stiu precis ca de la sotia lui cate 500 de euro ii trimitea pe luna.
500, 300… Asta nu stiu.

Pe ce cheltuia Gheorghe Dinca banii trimisi din Italia habar n-are. In schimb, stie ca era instarit. Cand inca locuiau impreuna, el si sotia au vandut pamantul din spatele casei, adica aproape 3 000 de metri patrati.

VLAD PETRISOR – REPORTER KANAL D: Terenul de-aici l-a impartit in parcele si l-a pus in vanzare la suprapret, ne-au spus vecinii. Chiar si-asa, cumparatori s-au gasit si i-au platit barbatului supranumit „monstrul din Caracal” mii de euro.

loading...
Chiar daca ii despart aproape 2 000 de kilometri, membri familiei Dinca sunt uniti, spune acelasi apropiat al suspectului. Cand sotii voiau sa se vada, distanta nu era un impediment.
Ultima oara cand Elena si Gheorghe Dinca s-au vazut a fost in luna aprilie, isi aminteste omul, chiar in perioada in care el ar fi rapit-o si sechestrat-o pe Luiza. Cu aceeasi convingere, camaradul celui banuit de crime sustine ca sotia stia.

Prietenul lui Dinca: Mi s-a parut cuminte, dar cred ca stia si ea (n.r. sotia lui Dinca) de Luiza.

sursa kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro