Cine este barbatul care a cerut 3500 de euro pentru eliberarea Alexandrei Macesanu!

Un barbat a pretins ca Alexandra Macesanu si Luiza Melencu sunt la el.

Mama Alexandrei Macesanu a stat cu sufletul la gura pentru a afla daca barbatul care a sunat-o si i-a spus ca le are pe fiica ei si pe Luiza Melencu spune adevarul. Individul o sunase cu cateva zile in urma si i-a spus ca cele doua adolescnete sunt la el, ceran dsuma de 3.500 de euro in schimbul eliberarii lor. Totul a fost, din pacate, doar o farsa.

Mama Alexandrei a anuntat anchetatorii dupa ce a fost contactata de individ si le-a oferist acestora inregistrarile apelurilor.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, individul caer a pus totul la cale este un tanar in varsta de 18 ani, din localitatea Peretu, judetul Teleorman. Acesta a fost gasit de autoritati acasa, in pat. Dupa audieri, a fost eliberat.

loading...
„De 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris Alexandru Cumpanasu pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro