Criminalul a marturisit faptele odioase.

Scene socante in curtea criminalului din Caracal. Gheorghe Dinca ar fi plans in in timpul perchezitiilor. Acesta ar regreta ceea ce a facut si plange din cauza situatiei in care a ajuns. Criminalul le-ar fi spus oamenilor legii ca isi iubeste copiii, ca regreta ce a facut si ca a mintit la inceput si vrea sa plateasca pentru faptele sale.

Gheorghe Dinca ar fi marturisit ca le-a ucis pe cele doua fete, a recunoscut al patrulea viol si ca ducea femei in Italia. Agresorul primea 500 de euro pentru fiecare femeie.

Apar informatii noi privind monstrul din Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o a patra femeie, anunta Romania TV. Totul dupa ce acesta le-a spus anchetatorilor ca le-a violat si ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. In urma cu doua zile, o femeie de 49 de ani a de pus reclamatie la politie, sustinand ca a fost batuta si violata de Dinca, care o dusese acasa la el pentru a face curatenie.

Apar noi informatii in cazul care a ingrozit intreaga tara. Gheorghe Dinca a marturisit ce s-a intamplat si inainte sa o ucida pe Alexandra.

loading...
Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al monstrului din Caracal a spus ce a declarat clientul sau despre Alexandra. Potrivit acestuia, fata i-ar fi cerut sa mearga la farmacie pentru ca acuza dureri.

Mai mult, aceasta i-a scris pe un biletel ce sa-i aduca. „In dimineata zilei de joi, 25 iulie, aceasta i-a dat un biletel. A plecat la farmacie la solicitarea Alexandrei. Acuza niste dureri si i-a scris pe o hartiuta ce sa-i aduca”, a declarat avocatul din oficiu la Romania TV

Totusi, criminalul nu a venit cu medicamentele. Acesta nu a mers la farmacie, lucru confirmat si de farmacista la care mergea Dinca de obicei, dar si de raport.

„A luat-o pe Alexandra in masina. Fata a refuzat, i-a dat un pumn si a dus-o in stare de inconstienta acasa. Au existat discutii, nu directe, care conduceau catre o astfel de solicitare. S-au facut simulari cu niste sume de bani. A oprit masina, s-a dus in spate si sustine ca a lovit-o. A decis s-o duca acasa. Spune ca a legat-o in dormitorul lui, dar nu foarte strans la picioare. Putea sa faca pasi, chiar si legata. I-a pus la ochi o banda adeziva, dar nu i-a legat mainile. Inculpatul a plecat de acasa, dar a spus ca avea doua, trei telefoane, pe care le avea in acea incapere. Stia ca telefoanele nu functioneaza. A plecat la farmacie, la rugamintea Alexandrei, care i-a scris pe o hartie ce sa-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie. S-a intors si a vazut telefonul aprins. A presupus ca a sunat politia. A avut un exces de furie, pentru ca-i spusese sa nu se atinga de nimic. Ii lasase doar televizorul deschis. I-a aplicat o lovitura peste fata care a dus la decesul Alexandrei. A incercat sa o resusciteze, dar nu a reusit. Era in jurul orei 12”, a relatat avocatul, initial.

Farmacista a negat ca agresorul ar fi venit sa cumpere crema in ziua in care a ucis-o pe fata. Acesta a declarat ca il cunoaste pe agresor pentru ca a cumparat mereu de la ea medicamente pentru raceala. Femeia sustine ca i s-a parut a fi un om normal.

Farmacia la care mergea Gheorghe Dinca se afla la circa 10 minute de mers pe jos de locuinta sa, de pe Calea Craiovei, langa piata din Caracal.

sursa rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro