Cristina Topescu, despre tinuta Fendi cu care Viorica Dancila a mers in campanie

Jurnalista Cristina Topescu a comentat pe marginea tinutei pe care Viorica Dancila a purtat-o in timpul unei vizite in comuna Bogati din judetul Arges.

Viorica Dancila, premierul Romaniei si candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a fost joi in vizita in comuna Bogati din judetul Arges. Ea si-a facut aparitia intr-o rochie creatie a casei de moda italiene Fendi, la care a accesorizat o brosa Chanel.

Aparitia Vioricai Dancila a fost comentata de jurnalista Cristina Topescu pe contul sau de Facebook: „MAI, CONSILIERILOR DE IMAGINE AI VEORICAI, MAI TRAITI? Nu-mi place sa ma leg de cum se imbraca oamenii, nu-s vreo specialista si gusturile, oricum, nu se discuta. Plus ca am vazut oameni cu o gramada de calitati imbracati lamentabil, pentru ca nu-i intereseaza hainele pur si simplu. Si-i inteleg. Pe mine ma lasa rece, de ex., hainele de firma, mi se par un snobism si inca unu’ foarte costisitor.
loading...
Dar sa te duci in campanie, unde te intalnesti cu oameni saraci, cu rochie Fendi si brosa Chanel, cam cata minte sa ai??? L-am auzit la Digi pe Florin Negrutiu in ce firme era Veorica imbracata azi, ca eu habar n-am sa recunosc o rochie Fendi. Cum sa te duci asa gatita, pe tocuri, cu genute false si tot tacamul la oamenii aia amariti, cum?
Hai ca poate cocul ala intepenit in fixativ, de pe vremea tovaraselor din comunism, nu socheaza, ca au vazut destule pana-n ’89 cei mai putin tinerei, dar cu miile alea de euro pe ea, cum i-o fi? Nu stiu oamenii ce firme-s alea, asa e, dar stie ea. Cum s-o simti ? Mai dragi consilieri de imagine, c-oti fi pe acolo si d-astia, faceti-i doamnei niste tinute de campanie mai simple, mai normale, i-ar si sta mai bine, n-ar mai fi nici asa intepenita, s-ar misca mai usor, ar fi si dansa mai zglobie, zau asa!?”.

sursa libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro