Culita Sterp si Plusica, impreuna!

Culita Sterp si Plusica de la Puterea Dragostei au aparut impreuna intr-o fotografie care a adunat zeci de mii de like-uri pe Instagram.

Poza cu Plusica si Culita Sterp a adunat aproape 40.000 de like-uri pe Instagram.

Simona de la ”Puterea Dragostei” pare sa fie mult, mult mai afectata decat s-ar putea crede de faptul ca, acum, nu mai este in preajma lui Culita Sterp, artistul care, pentru o perioada, a fost invitat special in casa show-ului.

De altfel, de-a lungul timpului, Simona de la ”Puterea Dragostei” l-a tot ”vanat” pe Culita Sterp, cei doi fiind, la un moment dat, si subiectul unei petreceri de nunta in casa show-ului moderat de Andreea Mantea.
Cu toate acestea, intre cei doi pare sa nu fie relatia pe care si-ar dori-o Simona de la ”Puterea Dragostei”.

loading...
Motivul, ne-a dezvaluit frumoasa concurenta de la ”Puterea Dragostei” este insa abordarea diferita a lui Culita Sterp in relatia pe care acesta vrea sa aiba cu femeile. ”De Culita nu am mai auzit nimic… Nu m-a contactat niciodata. Daca el nu ma cauta… Mi-a spus ca el vrea sa fie cautat, m-a cautat el o data, de doua ori, de trei ori, iar eu nu i-am scris deloc. I-am spus ca eu sunt orgolioasa si nu o sa il caut”, ne-a spus, in exclusivitate, Simona de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, focoasa fosta concurenta nu renunta sa spere ca, pana la urma, intre ei va fi totusi ceva.

”Ma gandesc la el. Nu zilnic… De cinci ori pe zi… Nu stiam daca sa o recunosc sau nu, dar, la o adica…”, spune Simona de la ”Puterea Dragostei”, dezvaluindu-si marea dorinta: o relatie cu celebrul Culita Sterp, o relatie care, crede ea, in adancul sufletului, ar avea reale sanse de reusita pe termen lung.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro