Detaliile tragice despre Alexandra Macesanu.

Gheorghe Dinca a detaliat modul grotesc in care a omorat-o pe Alexandra Macesanu.

Gheorghe Dinca a povestit procurorului de caz, Liviu Vasilescu, de la DIICOT Craiova modul grotesc prin care le-a omorat pe fete.

„In jurul orei 12.00, m-am intors la locuinta cu masina pe care cred ca am introdus-o in curte. Am intrat in casa si am deschis usa si am observat ca fata se dezlegase de la pat si umbla legata la picioare, avand un telefon in mana. Am injurat-o si am intrebat-o ce este cu telefonul. A zis ca era acolo. I-am adresat cuvinte jignitoare si i-am reprosat ca a pus mana pe el. Cand am plecat i-am spus sa nu se atinga de ce este pe noptiera. Fata mi-a raspuns ceva si m-am enervat. Fata era in continuare legata la ochi, dar putea sa vada pe sub legatura. Am certat-o si ea a raspuns si atunci am lovit-o cu palma mainii drepte peste fata, moment in care aceasta a cazut langa o masa, lovindu-se de ciment”, spune Dinca, potrivit Adevarul.
loading...
In prima declaratie, Dinca incearca in permanenta sa scoata in relief faptul ca nu ar fi ucis-o pe Alexandra cu intentie. „Nu s-a mai ridicat si am crezut ca se preface ca sa nu o mai bat. Am lasat-o circa 1 minut, dupa care am iesit afara si am revenit. Am inceput sa o misc si am vazut ca nu se mai misca. Cand am miscat-o, am constatat ca incepus sa ii curga sange pe nas. Ii curgea sange si din urechea dreapta, partea pe care cazuse. Nu stiu daca mai respira. Am observat ca misca un picior ca un spasm. Mi-am dat seama ca este posibil sa fi murit. Nu judecam, m-am panicat si nu m-am gandit sa chem ambulanta. Imi amintesc ca atunci a curs sange si pe podea de la fata. Am observat ca fata se racea si mi-am dat seama ca nu isi va mai reveni.Vazand ca fata a murit, m-am gandit cum sa scap de cadavru”, a spus barbatul.
Gheorghe Dinca povesteste apoi, fara sa dea, insa, foarte multe amanunte cum ar fi ars-o pe fata de 15 ani. „Avand un butoi metalic in curte, in care obisnuiam sa fac focul si ardeam diverse metale izolate, haine, lemne, m-am hotarat sa ard cadavrul fetei. M-am dus in curte si am luat niste lemne taiate scurt pe care le-am pus pe sita aflata pe pirostiile din butoi. Am luat-o pe fata invelita intr-o husa de pat cu elastic si am asezat-o in butoi, in picioare, ea lasandu-se in jos si intrand in butoi. Am bagat o carpa imbibata in motorina sub lemne si le-am dat foc. Am folosit numai lemne la foc si resturi de prin curte. Am dat foc cam la circa o ora-doua dupa ce am constatat ca fata murise. Precizez ca corpul a fost intreg, nu am taiat nimic. Am constatat ca corpul fetei ardea fara sa mai fie nevoie sa mai introduc lemne. Am pus si o punga cu vaselina pe foc. Nu am aruncat niciun telefon mobil pe foc. Am gasit si un carton de smoala pe care l-am pus pe foc. Nu am zdrobit cu nimic oasele, focul arzand pana in jurul orei 20.00. Nu imi amintesc daca am vorbit cu cineva in aceasta perioada de timp. In toata perioada am stat in apropierea focului, sa am grija sa nu se stinga. Am intrat in casa in jurul orei 22,00 si am aruncat mai multe haine, ca focul sa arda mocnit si sa alunge tantarii. In casa televizorul a ramas mergand”, sustine Gheorghe Dinca.

sursa wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro