Dezvaluirea lui Gheorghe Dinca.

Gheorghe Dinca a marturisit cum a decurs ziua in care a rapit-o pe Alexandra Macesanu. Criminalul din Caracal s-a temut ca a fost descoperit pentru ca pe strada sa era multa lume riscand astfel sa fie vazut cu adolescenta de 15 ani in momentul in care a bagat masina in curte.

Gheorghe Dinca le-a povestit anchetatorilor cum a decurs ziua in care a rapit-o pe Alexandra Macesanu. Inculpatul a facut aceasta marturisire la doua zile dupa ce a fost ridicat de politisti din curtea casei din Caracal. Criminalul s-a temus sa nu fie urmarit si descoperit de doua politiste care se aflau pe strada pe care locuieste in momentul in care incerca sa bage masina in curte.

„Acasa, am oprit pe dreapta pe drum, fata fiind aplecata cu capul inainte, rezemata in scaunul din fata. Am vazut in apropiere doua femei politist si m-am temut ca eu sunt urmarit. Am traversat strada si am mers si am deschis portile”, a spus Gheorghe Dinca in prima declaratie data anchetatorilor cand a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, potrivit Adevarul.
loading...
Gheorghe Dinca a povestit cum a reusit sa o imobilizeze pe adolescenta de 15 ani in ziua de 24 iulie 2019, dar si cum a intrat in curte nevazut. „In jurul orei 10.00, am vazut ca fata se afla pe marginea strazii, in comuna Dobrosloveni, judetul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am intors pentru a aduce o piesa cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon. Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu numar de inmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru ca pe scaunul dreapta fata aveam niste acte si o palarie”, a declarat Dinca conform surselor.
Criminalul a declarat ca a dus-o pe Alexandra in zona Liceului Mihai Viteazul, acolo unde fata dorea sa ajunga, iar in acel moment a lovit-o si i-a legat mainile la spate. „Am coborat din masina si am urcat langa ea, pe scaunul din stanga spate. Atunci am lovit-o cu palma peste fata. S-a dat cu capul pe spate si s-a lovit de geamul usii si de stalp. Fata si-a pierdut cunostinta si am scos cureaua de la pantaloni si i-am legat mainile la spate. M-am dat jos din masina si m-am urcat la volan si am condus spre casa. Am mers prin zona digului spre casa”, a mai spus Dinca.

In momentul in care a ajuns pe strada pe care locuieste a reusit sa evite multimea de oameni venita la o inmormantare, dar si pe cele doua politiste. Singura persoana cu care a vorbit Gheorghe Dinca in dimineata rapirii adolescentei a fost un vecin caruia ii promisese ca il va ajuta sa ia graul. Este vorba de Victor Mieila, poreclit „Vica”, un apropiat care a intrat de multe ori in casa criminalului.

sursa fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro