Dezvaluiri in cazul Caracal

Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri cutremuratoare. Unchiul Alexandrei a spus ca fata reusise sa se elibereze din sarma si lantul cu care era legata si a incercat sa scape din casa lui Dinca. Din nefericire, afara erau doi caini lupi iar Alexandra s-a temut sa iasa.

In timpul unui live pe Facebook, Cumpanasu a dezvaluit ca nepoata lui, Alexandra Macesanu, in timp ce vorbea cu politistul de la 112 la telefon, reusise sa rupa sarmele si lantul cu care era legata la picioare, si a incercat sa iasa din casa unde fusese de Gheorghe Dinca, dupa ce a rapit-o. Din nefericire, afara erau doi caini lupi si fata nu a avut curajul sa iasa din casa.

„Acest copil a reusit, inainte sa apara aceasta bruta sau altul, a apucat sa se dezlege. La telefon cu politistul Pistol a incercat si a reusit sa se dezlege de sarmele cu care era legata la picioare si a reusit sa rupa lantul, pentru ca era legata si cu un lant. A reusit sa fie singura in casa aia si a incercat sa iasa”, a explicat Cumpanasu pe Facebook.
loading...

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro