Drama cantaretei Anamaria Pop, moarta in accident rutier!

Baietii cantaretei Anamaria Pop, moarta in accidentul rutier, au ramas singuri pe lume! Tatal lor decedase in urma cu 7 ani in urma unui atac cerebral.

Cantareata de muzica populara Anamaria Pop a murit duminica, intr-un accident grav de circulatie ce a avut loc pe o sosea din Maramures.

Anamaria Pop avea 37 de ani si era la volanul masinii care a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un copac. Primele informatii conduc catre ipoteza ca artista a adormit la volan si din acest motiv a iesit de pe sosea. Se intorcea de la un eveniment unde cantase si probabil ca din cauza oboselii a adormit.
loading...
Anamaria Pop a lasat in urma ei doi baieti, pe care i-a crescut mai mult singura dupa moartea sotului ei, in urma cu cativa ani.”Anamaria avea doi baieti, de 19 si 14 ani. Cel mare lucreaza, iar cel mic abia intrase la liceu. Sotul ei a murit in urma cu 7 ani, dupa ce a facut un atac cerebral. Era un om harnic, lucra in cadrul Ministerului de Interne. Pacat de ei, pacat de copii, care vor creste fara parinti. Ma voi ocupa eu si parintii mei de ei, suntem distrusi”, a declarat in presa Flavius, fratele Anamariei Pop.

Fiul cel mare al cantaretei Anamaria Pop are 19 ani si, dupa moartea mamei lui, a postat pe pagina de socializare un mesaj dureros in care isi striga suferinta.

„Mama, am intrat astazi in casa si inca ti-am simtit parfumul cu care te dadeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfacute in baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit sa te duci, aveam sentimentul ca TU esti acasa, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni sa ajunga.

Am inchis ferestrele, ti-am luat bluza si mi-am pus-o la nas doar ca sa-ti mai simt mirosul, dupa care am inceput sa plang in hohote! Inainte sa pleci te-am pupat, te-am imbratisat, ca de obicei, si ti-am spus sa ai grija de tine caci Alexucu te iubeste, iar dupa o ora sa aud ca ai avut accident.

Nu credeam ca ai patit ceva, dar cand am ajuns la fata locului, politistul m-a intrebat „Cine sunteti dumneavoastra” , la care i-am raspuns „sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit sa iau ce a ramas de valoare in masina”. A luat o gura de aer si mi-a spus „condoleante”.

loading...
Doar pe tine te-am mai avut, eu si fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu sa te ierte draga mama, regret enorm ca nu ti-am spus zilnic ca te iubesc si iarta-ma pentru tot ce-am facut in neplacerea ta, iti promit ca voi avea singur grija de casa si de Denis.

Iubiti-va mamele, spuneti-le ca le iubiti, aratati-le ca le iubiti, fiindca moartea e imprevizibila, iar dupa aceea veti regreta enorm ca n-ati apucat s-o faceti!

ITI MULTUMESC CA M-AI CRESCUT IN ASTIA 19 ANI SI CA AI FACUT TOT POSIBILUL SA NU NE LIPSEASCA NIMIC!”, a scris fiul cantaretei Anamaria Pop pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro