Femeia batjocorita de monstrul din Caracal a dezvaluit tot

Ce spune femeia de monstrul din Caracal.

Marinela Bradosu, femeia de 49 de ani din Brancoveni, o localitatea din apropierea orasului Caracal, care sustine ca a fost violata de catre Gheorghe Dinca, a vorbit despre preferintele lui, dar si despre ce facea in momentul acela.

Femeia le-a spus anchetatorilor tot calvarul pe care l-a trait in aceeasi casa in care se presupune ca monstrul din Caracal le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu.

Aceasta a dezvaluit ca Dinca se uita la filme de groaza.

loading...
„M-a bagat intr-o camera unde era un pat din fier. Langa pat era o masa lunga pe care erau asezate vreo 10 cutite. Si mai erau in camera haine, multe haine, peste tot aruncate. Eu am incercat sa tip, plangeam. Dar a zis sa tac daca vreau sa traiesc, zicea ca nu ma aude oricum nimeni. M-a dezbracat, mi-a zis sa stau in genunchi si sa fac ce-mi zice. In timp ce ma viola, se uita la un film de groaza. Avea un televizor in perete. Se auzeau niste sunete groaznice, erau imagini cu oameni taiati, numai sange. Va jur, in camera nemernicului astuia am vazut iadul”, a povestit femeia, intr-un interviu.

Aceasta a mai spus ca, dupa ce a violat-o, Gheorghe Dinca i-a cerut sa mearga afara si sa-si termine treaba.

„Mi-a zis sa nu incerc sa fac ceva gresit ca ma omoara. Ma injura si ameninta. Cand am iesit in curte, m-am uitat in jur. Erau multe, multe fiare, gardurile erau asa de inalte ca nu se vedea nimic la vecini. N-am avut ce face, am sapat pana pe la 3.00 (15.00 – n.r.) si atunci i-am zis ca am terminat. Mi-a dat un pumn in spate, la ceafa, am lesinat si a aruncat o galeata cu apa pe mine. Apoi mi-a spus ca ma lasa vie, dar daca povestesc ce s-a intamplat imi omoara copiii. I-am jurat ca nu voi spune. Daca politistii nu veneau la poarta mea, eu nu depunem plangere. Imi era frica sa nu-mi omoare copiii”, a mai spus Marinela Bradosu in cadrul aceluiasi interviu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro