Gheorghe Dinca a povestit ce s-a intamplat intre el si Alexandra inainte de a o ucide

Cazul celor doua fete din Caracal care au fost rapite de Ghoerghe Dinca si ucise au socat o stara intreaga. Tragedia care s-a abatut asupra familiei Luizei Melencu si asupra familiei Alexandrei Macesanu ii tine in continuare pe jar pe anchetatorii care incearca sa afle adevarul despre Gheorghe Dinca.

Barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, dar ceea ce s-a intamplat ramane inca invaluit in mister. Multe persoane sunt inca de parere ca fetele ar putea fi in viata si ca au fost sechestrate de o retea de proxeneti pe care presupusul criminal ii acopera.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Bogdan Alexandru, stie de la clientul sau ca ar fiplecat la farmacie pentru a-i cumpara ceva Alexandrei.

„In dimineata zilei de joi, 25 iulie, aceasta i-a dat un biletel. A plecat la farmacie la solicitarea Alexandrei. Acuza niste dureri si i-a scris pe o hartiuta ce sa-i aduca”, a declarat avocatul din oficiu.

Gheorghe Dinca nu a mai ajuns insa la farmacie, lucru confirmat si de farmacista care il stia pe presupusul criminal.
loading...
„A luat-o pe Alexandra in masina, Fata a refuzat, i-a dat un pumn si a dus-o in stare de inconstienta acasa. Au existat discutii, nu directe, care conduceau catre o astfel de solicitare. S-au facut simulari cu niste sume de bani. A oprit masina, s-a dus in spate si sustine ca a lovit-o. A decis s-o duca acasa. Spune ca a legat-o in dormitorul lui, dar nu foarte strans la picioare. Putea sa faca pasi, chiar si legata. I-a pus la ochi o banda adeziva, dar nu i-a legat mainile. Inculpatul a plecat de acasa, dar a spus ca avea doua, trei telefoane, pe care le avea in acea incapere. Stia ca telefoanele nu functioneaza. A plecat la farmacie, la rugamintea Alexandrei, care i-a scris pe o hartie ce sa-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie. S-a intors si a vazut telefonul aprins. A presupus ca a sunat politia. A avut un exces de furie, pentru ca-i spusese sa nu se atinga de nimic. Ii lasase doar televizorul deschis. I-a aplicat o lovitura peste fata care a dus la decesul Alexandrei. A incercat sa o resusciteze, dar nu a reusit. Era in jurul orei 12”, a povestit avocatul Bogdan Alexandru.

sursa wowbiz

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro