Informatie de ultima ora! Cine se afla in casa lui Gheorghe Dinca in timp ce Alexandra Macesanu suna la 112

Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Caracal! Anchetatorii incearca acum sa caute ramasitele osoase ale Alexandrei Macesanu, tanara de 15 ani rapita de Gheorghe Dinca, in data de 24 iulie.
Informatie de ultima ora! Cine se afla in casa lui Gheorghe Dinca in timp ce Alexandra Macesanu suna la 112

Fata a sunat disperata la 112, la o zi dupa ce fusese sechestrata. Ultimele cuvinte ale Alexandrei cand a sunat la numarul de urgenta au fost „Vine, vine…”! Initial, s-a crezut ca este vorba despre Gheorghe Dinca, care se intorsese acasa. Luni seara, 12 august, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, a fost lansata o noua ipoteza cutremuratoare.

‘Eu, afland ca nevasta-sa lui Dinca este din aprilie in tara, este foarte posibil ca tocmai ea sa fi intrat in casa atunci. Cineva de la 112 sau politie l-a anuntat pe nemernicul asta ca fata a sunat la 112. Este co-autor la crima!’, a spus jurnalistul Sorin Ovidiu Balan la Antena 3.

Fostul avocat al lui Gheorghe Dinca a marturisit ca sotia criminalului a locuit alaturi de acesta in casa groazei, in perioada in care Luiza Melencu a fost rapita. Din primele informatii, se pare ca femeia s-a intors dupa 15 aprilie si a stat aproximativ o luna cu Dinca.

loading...
‘A locuit in casa timp de o luna, de la sfarsitul lunii aprilie pana la sfarsitul lunii mai, sotia inculpatului a locuit acolo. Nu a observat nimic obisnuit fata de ceea ce era in trecut, iar cu privire la fapte nu a banuit timp. Cand am purtat prima discutie cu dansa mi-a spus ca a fost o surpriza si pentru ea si ca nu-i venea sa creada ca sotul ei a facut asa ceva’, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul numit din oficiu la inceputul anchetei impotriva lui Gheorghe Dinca.
Familia lui Gheorghe Dinca a fost audiata la Caracal, insa acestia au declarat ca nu se aflau in localitate, ci la Arad.

sursa: prosport.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro