Ionut Dolanescu a facut anuntul despre Maria Ciobanu

Ce a anuntat Ionut Dolanescu despre mama sa, Maria Ciobanu.

Ionut Dolanescu, fiul Mariei Ciobanu, a facut un anunt neasteptat legat de mama sa. Artistul a dezvaluit ce se intampla cu mama sa, dupa ce a parasit Romania pentru a se stabili in America.

De doi ani, Maria Ciobanu nu a mai venit in Romania, iar fanii ii simt zi de zi lipsa. Pentru ca sotul sau nu se simte foarte bine, aceasta a decis sa ii fie alaturi, la bine si la greu. Vedeta a locuit in Statele Unite ale Americii, acolo unde are si cetatenie. Despre Maria Ciobanu s-a spus de multe ori ca are probleme de sanatate, insa fiul vedetei i-a tinut mereu la curent pe fanii sai.
loading...
In urma cu putin timp, Ionut Dolanescu le-a dat fanilor vestea cea mare. Maria Ciobanu s-a intors in tara. Chiar daca sufera de probleme la inima si are diabet, iar o calatorie peste Ocean este periculoasa pentru o persoana de varsta sa, indragita artista a revenit pentru a-i revedea pe cei dragi.
„Buna dimineata, prieteni! Ciocarlia noastra draga, Maria Ciobanu, a revenit in tara. Va salutam cu drag si va dorim o saptamana minunata alaturi de cei dragi”, a scris Ionut Dolanescu.

sursa wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro