LEON, FIUL LUI KAMARA, VA FI SUPUS CELEI DE-A CINCEA OPERATII CU CELULE STEM

Leon, fiul lui Kamara, diagnosticat cu o forma de paralizie cerebrala, a trecut prin patru interventii cu celule stem in Turcia si sunt sperante ca starea lui se va ameliora.

Micutul Leon se pregateste pentru a cincea operatie cu celule stem. Progresele au inceput sa se vada deja, iar Kamara este increzator ca fiul sau se va reface complet dupa acest tratament.

”Pe 20 august, Kamara va pleca din nou in Turcia, iar pe 22 este programata cea de-a 5-a operatie cu celule stem a baietelului sau. Leon este un exemplu de tenacitate si forta. Intr-un trup mic si aparent plapand exista atat de multa dorinta de vindecare incat evolutia trebuia sa apara. Iar semnele bune se vad. Leon s-a ridicat singur in fund, dupa cea de-a treia interventie cu celule stem realizata in Turcia. Chiar si el a fost surprins de reusita sa. In plus, baietelul misca bratele si a devenit mai activ. Leon este mult mai atent, asimileaza informatii noi si e incapatanat”, a declarat Ensar Duman pentru Viva.
loading...
O boala crunta il tine pe micutul Leon departe de bucuriile vietii de copilas… Dar este un luptator, dupa cum chiar tatal lui o spune cu mandrie. Micutul a fost diagnosticat cu tripareza spastica. Leon se foloseste doar de un brat, poarta pampers, cantareste 10 kilograme si are nevoie de supraveghere permanenta. Muschii ii sunt scurti si genunchii incovoiati. Are mana stanga si membrele inferioare inerte. Nu a mers niciodata, dar vrea s-o faca si, de aceea, pe 23 iulie, impreuna cu tatal sau va pleca din tara pentru a patra interventie.
“Leon e bine, a facut si a treia interventie. O sa plecam pe 23 la cea de-a patra interventie. Vor fi sase interventii cu celule stem, dupa care urmeaza miofibrotomie pentru alungirea muschilor. A facut progrese mari, vorbeste bine. Raspunde si in engleza. E telul meu, pana cand nu il vad pe picioarele lui nu am liniste. E un baietel care merita toata energia buna din lume”, a declarat Kamara, intr-o emisiune TV.

Acestea sunt conturile unde puteti dona pentru a insufleti viata unui copil nevinovat:
RO37BACX 0000001712976001 – RON
RO10BACX 0000001712976002 – EUR
RO80BACX 0000001712976003 – USD

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro