Livian, criticat aspru pentru ce i-a facut Biancai

Livian, criticat aspru pentru ce i-a facut Biancai: „Tu nu o meriti”

Gestul lui Livian, de a nu calma spiritele dintre Bianca si Andreea nu a fost deloc bine primit de fanii emisiunii „Puterea dragostei”. Fiul lui Nelson Mondialu a fost aspru criticat de catre fani, dupa ce ieri a fost martor la cearta dintre Bianca si Andreea, fara sa incerce sa calmeze spiritele.

In urma cu cateva ore, Livian a postat o fotografie alaturi de Bianca, alaturi de descrierea „parteneri in crima”, iar fanii au reactionat imediat.

„Tu nu o meriti pe Bianca. Nu se face asa ceva frate cand vezi ca cineva iti jigneste iubita sau incearca sa o loveasca nu stai si razi ca nesimtitul, iei atitudine frate si mai ales ca la final de emisiune o mai si pupi pe plasticata de Andreea. Lasa-ma ca esti un fals, Bianca te apara in orice context, ea nu e falsa ca si tine se vede cine pe cine iubeste in cazul asta”, i-a transmis o fana, iar comentariile au inceput sa curga la aceasta postare.

loading...
Aceasta parere nu a fost singulara, caci mai multi fani sunt dezamagiti de comportamentul lui Livian, care ar fi trebuit sa se comporte altfel.
„Degeaba face el repede vlog dupa ce a trecut toata faza ca sa explice ce si cum! A fost foarte urat din partea lui. Cand tii la cineva te bagi pana in panzele albe, si am zis doar tinut nicidecum iubit.. chiar m-a dezamagit”, a mai spus un fan.

sursa kfetele

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro