Martor-cheie in cazul crimelor din Caracal

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a prezentat, un martor-cheie in cazul crimelor din Caracal. Barbatul a declarat ca este vorba de o retea de trafic, careia i-au cazut victime atat Alexandra, cat si Luiza. De 10 ani s-ar fi intamplat toate acestea, spune martorul, cel care a fost in casa criminalului.

Martorul-cheie a povestit la Romania TV calvarul prin care au trecut cele doua adolescente.

Barbatul sustine ca vinovati pentru disparitia fetelor sunt alte persoane, Gheorghe Dinca fiind doar un pion al unei intregi retele de trafic de minore.

„In Bold, langa fabrica de paine, domnul Tomel care se ocupa cu tuburi de oxigen, va rog sa il ridicati de acasa. Va trebuie mandat, aveti mandatul, eu, viata mea. De ce sa il ridice? Pentru ca este capul retelei. Cine e in spatele lui de il tine in brate? Tot in bold, un anume Bebe, e strungar, iar fata lui e angajata DIICOT sau CSAT. Deci luati-i pe astia doi. Nu stiu cum o cheama, dar pe el sigur il stiu. Astea doua persoane sa fie ridicate”, a explicat martorul sub acoperire.El mai spune ca in locuinta presupusului criminal aveau loc numeroase orgii, Casa Groazei fiind, de fapt, un bordel.

loading...
Totodata, martorul precizeaza ca Luiza ar fi fost violata de cel putin 12 persoane inainte de a fi traficata.

„Acest Tomel a luat pe fata prima, pe Luiza, el personal a dus-o la 12 persoane de a facut dragoste cu ea. A avut-o 12 persoane. Deci nu va mint. Iar o fata din data trecuta, care a fost alea 30, din 2012, ca persoana asta nu a facut-o de o saptamana doua, a mai tinut legatura cu ea. O sa va dau datele concrete si probe reale”, a mai spus martorul.

Barbatul afirma ca isi poate sustine declaratiile cu probe, explicand ca detine filmari de la intalnirile cu membrii retelei.

sursa rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro