Mesaj pe Facebook, aparut dupa cazul din Caracal

Un mesaj cutremurator a aparut pe o pagina de Facebook. Un utilizator s-a dat drept Alexandra, fata ucisa in Caracal, si a sustinut ca nu este moarta.

Milioane de oameni sunt socati de felul in care a fost ucisa Alexandra Macesanu. Cu toate cu Gheorghe Dinca si-a recunoscut crima, oamenii inca mai spera ca fata de doar 15 ani ar putea fi in viata.

Daca acest caz i-a ingrozit poe majoritatea celor care au auzit de el, pentru unii a devenit o ocazie pentru a face o gluma tulburatoare. „Te rog, ajuta-ma. Sunt Alexandra, nu sunt moarta. Sunt in Italia, nu stiu zona. Am gasit un telefon avea Facebook-ul asta pe el. Anunta-mi familia, te rog. Luiza e cu mine aici”, este mesajul care a aparut pe o pagina de Facebook.

Internautii au fost scandalizati si i-au cerut persoanei care a publicat acest mesaj sa nu mai faca astfel de glume.

loading...
Anchetatorii au redeschis si dosarul unei adolescente ucise – in urma cu 5 ani – intr-un parc din Craiova. Alte doua minore au disparut dintr-un orfelinat in urma cu doua luni si nimeni nu le-a cautat. Intre timp, procurorii cauta probe. Pana acum singurele dovezi clare ca Alexandra si Luiza au sfarsit in mainile calaului sunt marturiile individului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro