Moment emotionant la UNTOLD! DJ Don Diablo i-a dedicat o piesa Alexandrei, fata din Caracal care a fost rapita

Dj Don Diablo i-a impresionat pe fanii UNTOLD dupa ce a creat un moment emotionant, un omagiu adus Alexandrei, fata din Caracal ucisa de Gheorghe Dinca.

Un moment emotionant a avut loc sambata noaptea, la festivalul UNTOLD. Dj Don Diablo nu a ramas indiferent la tragedia care a socat Romania si care continua sa tina primele pagini ale presei. El i-a dedicat una dintre melodii Alexandrei, fata de doar 15 ani din Caracal care a fost rapita si ucisa cu sange rece de Gheorghe Dinca.

Timp de cateva minute, fotografia adolescentei a fost proiectata pe ecran, iar artistul a transmis si un mesaj. „Ne vei lipsi, nu vei fi uitata! Pentru Alexandra, oriunde ai fi”, au fost cuvintele rostite de el pe scena Cluj Arena. El i-a rugat pe spectatori sa aprinda lanternele telefoanelor in memoria ei.
loading...
„Oameni buni ai acestei tari care ne-ati foet alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN????????. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu. Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme, macar de ora 21.00 joi…???. Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret?????????. #112vreausatraiesc”, a scris Alexandru Cumpanasu pe pagina sa de socializare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro