Noi perchezitii la casa ororilor din Caracal.

Anchetatorii au reluat cercetarile la casa lui Gheoghe Dinca din Caracal.

Dupa scandarea peretilor, criminalistii au trecut la demolarea unor pereti din casa lui Dinca in speranta ca vor gasi noi probe care sa arate ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza. De asemenea, a fost scos din casa si patul de care se presupune ca a fost legata Alexandra, potrivit Romania TV. Intre timp, rudele criminalului Gheorghe Dinca vor face cerere ca sa-l viziteze la puscarie. Intr-o interventie in exclusivitate la Romania TV, fiica lui Dinca a declarat ca vrea sa vada reactia tatalui si sa-l intrebe daca este adevarat ce a marturisit.

UPDATE: Dezvaluiri in premiera din dosarul de la DIICOT al crimelor din Caracal. Sefa sectiei eveniment Romania TV, Laura Duta, a consultat dosarul si a aflat informatii bomba. Potrivit unor surse, probele ADN ale Luizei au fost gasite in petele de sange din casa lui GHeorghe Dinca. Mai mult, anchetatorii ar fi distrus din greseala butoiul in care criminalul a ars cadavrele si probele.
loading...
S-a implinit o luna de la disparitia Alexandrei Macesanu si nici acum nu stim exact ce s-a intamplat cu biata fata. Anchetatorii s-au intors luni la casa lui Gheorghe Dinca si au inceput sa sparga zidurile locuintei in care se presupune ca a fost tinuta sechestrata Alexandra Macesanu. Anchetatorii au scos caramizi si bucati de ziduri din casa presupusului crimnalului din Caracal. De asemenea, a fost scos din casa si patul in care se presupune ca a fost tinuta legata Alexandra.

Tatal Alexandrei a lansat aseara un apel sfasietor. Barbatul nu crede ca fata este moarta si o asteapta, alaturi de intreaga familie sa intre pe poarta. Tatal copilei spune ca va lupta pana la capat pentru a afla adevarul.

Fiica lui Gheorghe Dinca da cartile pe fata. Femeia nu mai crede ca tatal ei este nevinovat. Mai mult, aceasta s-a hotarat sa spuna tot despre mizeria din curte, dar si despre vizita mamei sale din aprilie la Caracal.

Daniela Dinca a marturisit si ce sume de bani i-a trimis sotia lui Gheorghe Dinca din Italia, dar si cum s-a sinucis tatal lui Dinca chiar in curtea casei groazei.

„470 intr-o luna. Intr-o lunaaa 300. Intr-o alta 400. Nu m-am uitat pe luna. Ii cerea”, a povestit fiica lui Gheorghe Dinca.

loading...
Mai mult, femeia a declarat la Romania TV ca familia nu a stiut ca Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie.

sursa rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro