Prima imagine cu chipul fetitei lui Carmen Simionescu, la doua saptamani dupa ce a nascut

In urma cu doua saptamani, Carmen Simionescu a devenit pentru prima oara mama, iar in acest weekend, artista si fetita ei au fost externate. Acum, fiica lui Adi Minune a publicat prima imagine cu chipul bebelusului ei.

Carmen Simionescu a publicat pe contul de socializare, o imagine emotionanta cu Sofia Maria Rossa, fetita ei si a lui Bogdan Caplescu.

Micuta Rossi, asa cum o alinta mama ei, are un par negru si des, precum al mamei sale. Karmen se considera cea mai fericita femeie de cand in viata ei a aparut fetita sa. „1.000 de ani si tot nu m-as satura sa te privesc! Te iubesc!’, a scris Karmen pe una dintre retelele de socializare.Zilele acestea, Carmen se afla la munte alaturi de sotul ei si cativa prieteni, acolo unde a ales sa se relaxeze.
loading...
„Am nascut prin cezariana, o fetita de 2,8 kilograme. Incercam sa ne acomodam cu alaptatul si nu prea se satura de la mine. Nasterea in sine… eu am fost foarte pozitiva, am intrat in sala de operatie razand, m-au pus sa le cant pe masa de operatie, dar ulterior au inceput durerile. O nastere nu e chiar atat de usoara cum credeam eu ca va fi. Mamelor, sunteti niste eroine! Suntem!, a spus Carmen Simionescu, la „Rai da Buni.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro