Reactia Ioanei Ginghina dupa ce fostul ei sot a fost surprins in ipostaze tandre cu o actrita

Actrita Ioana Ginghina a reactionat dupa ce fostul ei sot, Alexandru Papadopol, a fost surprins in ipostaze tandre pe strada cu o alta femeie, actrita Adriana Titieni.

Alexandru Papadopol a fost filmat in timp ce se imbratisa si se saruta pe strada cu actrita Adriana Titieni. Fosta partenera de viata a lui Alexandru Papadopol, actrita Ioana Ginghina, a facut primele declaratii dupa ce s-a aflat despre noua poveste de dragoste pe care ar trai-o fostul sau sot.

„Nu banuiam, gandeste-te ca noi nu mai vorbim de atata timp, nici nu am stat vreodata sa il urmaresc. Gandeste-te ca el a plecat din februarie de acasa, deci, eu nu mai stiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru ca nu se mai intampla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer ca era dinainte, adica de acum un an relatia, nu cred ca asta e motivul. Deci, e ceva nou.
loading...
Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodata omul care sa caute in telefoane, in mail-uri. Stii cum e, ce nu stii, te face fericit. Niciodata nu am fost asa si nici nu voi fi de acum incolo, ca nu e cazul”, a spus Ioana Ginghina la Antena Stars, potrivit spynews.ro. Vedeta s-a declarat dezamagita de faptul ca Alexandru Papadopol a fost surprins in ipostaze tandre in public. „La un moment dat, oricum ar fi aparut, ca e la unul, ca e la altul, la un moment dat aparea cineva. Dar sa nu fie atat de public si sa nu fie atatea saruturi patimase in public. Doar ca eu asta as fi vrut, si de la mine am pretentia, sa nu fie pe strada, in locuri publice, deoarece copiii sunt rai la scoala. Internetul le este la indemana, nu trebuie sa le spuna parintii acasa”, a declarat ea.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro