Rona Hartner, anunt de pe patul de spital! Artista se casatoreste!

Este fericire mare in familia artistei Rona Hartner. Cantareata isi traieste viata din plin si a stabilit chiar data in care se va casatori cu sufletul ei pereche, Herve. Chiar daca se afla la jumatatea tratamentului pentru cancer, Rona Hartner este o femeie puternica, o femeie care lupta pentru binele ei si care abia asteapta sa spuna, oficial, ”DA!”.

Pe retelele de socializare, Rona Hartner a postat o fotografie alaturi de iubitul ei, Herve, dar si un mesaj! Artista abia asteapta ca ei sa isi uneasca destinele.

„Pai fac nunta fara sa vin in Romania?! Nu se poate. Ies din tratament si facem cununia civila in octombrie. In trei luni depunem dosarul si facem cununia civila in octombrie si o mare petrecere in Romania, cu toata familia. Iar pentru cununia religioasa trebuie mai multa pregatire, cam sase luni. Cununia religioasa o facem dupa. Cununia religioasa o sa o facem pe Coasta de Azur si vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevasta sa facem petrecerea”, a declarat Rona Hartner intr-o emisiune de televiziune.
loading...
Rona Hartner a trecut prin momente dificile dupa ce a suferit complicatii in urma unei interventii chirurgicale suferite.
„Ca de obicei, mama mea este alaturi, la fel fetita mea si Herve. Toata familia lui Herve merge in pelerinaje, familia mea din Romania pune toata ziua candele pentru mine si se roaga, familia mea din Canada, cu toata Biserica de acolo”, a mai spus Rona Hartner.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro