S-a facut expertiza oaselor gasite in liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dinca.

Detalii de ultima ora! S-a facut expertiza oaselor gasite in liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dinca.

Ultima ora! S-a aflat ale cui sunt oasele gasite in liziera de langa Caracal, in apropierea casei lui Gheorghe Dinca. Conform Adevarul, victima este o tanara cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani.

DIICOT anunta ca dupa ce s-a facut expertiza medico-legala a oaselor gasite in liziera din Caracal, care se afla in apropierea casei lui Gheorghe Dinca, au origine umana, victima fiind o fata intre 15 si 19 ani, insa alta decat Alexandra Macesanu.

„Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a inaintat catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism raportul de expertiza medico-legala antropologica asupra fragmentelor osoase gasite cu ocazia conducerii in teren a inculpatului Dinca Gheorghe la data de 05.08.2019 in zona de liziera de padure, amplasata pe terenul Statiunii de cercetare si dezvoltare agricola Caracal, indicate de catre inculpat ca apartinand victimei majore.

loading...
Din analiza raportului preliminar de expertiza medico-legala antropologica rezulta ca fragmentele osoase examinate provin de la o persoana feminina cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani si ca sunt altele decat cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite in urma perchezitiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinta inculpatului Dinca Gheorghe”, se arata in comunicatul DIICOT.

Astazi, miercuri, au fost reluate cautarile in locuinta lui Gheorghe Dinca din Caracal, dar si in curtea imensa a casei sale. Anchetatorii vor folosi aparatura speciala pentru scanat solul, cu care spera sa poata descoperi si alte probe posibil ingropate sub pamant sau in gropile betonate, conform Mediafax.

La aceste cautari vor participa si oameni specializati in geodezie. In urma cu o zi, un excavator a fost dus la casa lui Gheorghe Dinca, fiind cea de-a treia saptamana in care se fac verificari.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro