Scrisoarea emotionanta pe care i-a scris-o Bianca de la Puterea Dragostei lui Livian

Bianca de la Puterea Dragostei i-a dat o scrisoare emotionanta lui Livian.

Bianca de la Puterea Dragostei este indragostita pana peste cap de Livian. Dovada o face chiar scrisoarea emotionanta pe care bruneta a scris-o pentru el.

„Surprinzator, dar ai aparut in viata mea, cand ma asteptam cel mai putin… Nu stiu cum ai fost ales sau cine te-a trimis, dar o sa-ti spun un secret: concurentii au fost alesi in asa fel incat sa fie compatibili unii cu altii…
Am fost supusi unor teste si nici macar nu ne-am dat seama… Iar eu cred ca noi doi am fost alesi unul pentru celalat!
E noapte, iar eu, la 30 de minute dupa ce am vorbit cu tine, inca zambesc…
loading...
Nu stiu sa folosesc cuvintele, ca si tine…tu ai darul tau si nu stiu daca stii cat de diferit esti de restul baietilor!…
Asta nu e o scrisoare de dragoste, ci o scrisoare pentru sufletul tau, ca sa te pretuiesti mai mult si sa-ti cunosti valoarea.Esti un barbat adevarat si meriti fiecare cuvintel, pe care-l voi scrie!… Nu stiu daca esti constient, dar ai reusit sa umpli fiecare gol creat, din sufletul meu, cunoscand atatia barbati nepotriviti… Am crezut mereu ca problema e la mine… dar nu a fost asa!
Tu m-ai ajutat sa-mi recapat increderea in mine si pot doar sa-ti multumesc… Nu vreau sa-ti multumesc doar prin cuvinte, ci si prin fapte… dar asta iti voi demonstra pe parcurs.
Nu realizezi cat de complex esti si ce minte agera poti avea… Ai o inteligenta nativa si trebuie sa profiti de ea… Aici in emisiune, ca voi mai fi sau nu, vreau sa profiti de cunostintele tale si sa „distrugi” tot!
Vorba ta, TU MA FACI SA FIU CEA MAI BUNA VERSIUNE A MEA!
Asta vreau de la tine, indiferent unde te vei afla… Iar gandidu-ma la ceea ce simt pentru tine, nu ma atragi doar psihic, ci si fizic!
Efectiv imi tot imaginez cum te sarut pe buze, pe obraji, pe gat si pe frunte… Si nu ma pot bucura, asa cum am facut la „date”, dar ma tin tare si ma bucur sa te stiu la cativa metri de mine…
Iar acum, ca sa nu-ti se para prea mult ceea ce am scris, o sa ma opresc!
loading...
Mi-am aprins tigara si parca m-am trezit la realitate… Parca e prea frumos ce simt… Sper sa nu visez cu ochii deschisi…
In incheiere… asa cum ma stii… A ta, Bibi!”, i-a scris Bianca lui Livian in scrisoarea care l-a lasat pe tanarul concuernt fara cuvinte.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro