Sotia lui Pepe are un nou job

Raluca Pastrama a decis sa devina make-up artist. A observat ca este un job destul de cautat si a facut cursuri, si-a cumparat si produse si isi asteapta primele cliente. Iata cum au reactionat fanii ei cand au vazut ce machiajul pe care l-a realizat singura.

Multi cred ca Raluca Pastrama isi petrece timpul acasa, cu cele doua fetite. Ei bine nu, sotia cantaretului Pepe pare ca fie destul de activa in ultimul timp. Cu ceva timp in urma, ea si artistul au deschis o gradinita privata chiar in Bucuresti. Raluca isi dedica timpul copiilor si afacerii. Iata ca acum s-a lansat intr-o noua industrie.

Raluca Pastrama a facut cursuri de make-up artist, si-a cumparat produse si a si exersat pe cateva fete. Ramane sa va dati voi cu parerea daca se pricepe sau nu! Ea a incercat sa se machieze si singura, si-a fardat ochii, dar si-a conturat si buzele.

Fanii au reactionat imediat ce au vazut imaginile: „Nooo, mai bine iti sta naturala (…) Sincer tu nu esti urata,dar acest machiaj nu ti se potriveste (…)”

loading...
Chiar sambata, ea a postat un video, pe care se pare ca l-a sters. Oare reactiile urmaritorilor nu au fost pe placul ei?In varsta de 39 de ani, Pepe si-a fost o familie frumoasa, cea pe care si-a dorit-o dintotdeauna. Chiar daca are o cariera de succes, micutele lui sunt cele care il fac pe deplin fericit.
Maria si Rosa Alexandra sunt pline de viata, destepte si au mostenit o multime de trasaturi de la mama, dar si de la tatal lor. Au crescut extrem de mult, acum sunt domnisoare adevarate. Poarta rochite elegante, dar si costume de schi iarna. De foarte multe ori, cele doua s-au imbracat la fel, precum gemenele.

sursa viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro