Stefan Banica Jr, alaturi de Alexandra, victima lui Gheorghe Dinca!

Alexandra Macesanu apare intr-o imagine, realizata cu trei ani in urma, alaturi de Stefan Banica Jr.

Alexandra Macesanu, tanara disparuta la Caracal si care a devenit victima a lui Gheorghe Dinca, apare intr-o fotografie alaturi de Stefan Banica Jr Imaginea este realizata cu 3 ani in urma, cand Alexandra avea doar 12 ani. Ea se afla la un hotel din Alba Iulia, oras in care se afla alaturi de colegii ei din trupa de dansuri populare din care facea parte. Aici se afla si actorul, care a fost extrem de receptiv atunci cand copiii din trupa de dans i-au solicitat sa faca o fotografie cu ei. Printre acestia s-a numarat si Alexandra, care in acel moment era doar un copil.

Imaginea a fost repostata, zilele trecute, pe mai multe conturi de Facebook ale prietenilor Alexandrei, care si-au exprimat regretul pentru destinul fetei. Evident, in momentul in care a fost facuta, nimeni nu se gandea ca Alexandra va ajunge un subiect de interes national.
loading...
Alexandra Macesanu din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, in varsta de 15 ani, eleva la Liceul Teoretic ”Mihai Viteazu” din Caracal, a disparut pe 24 iulie, dupa ce a urcat in masina lui Gheorghe Dinca, la ocazie. Tanara plecase singura de acasa si dorea sa ajunga la Caracal, insa nu s-a mai stiut nimic de ea timp timp de mai multe ore. Dupa 24 de ore, ea a reusit sa sune la 112 si sa descrie locul in care se afla. Intereventia autoritatilor a durat mai bine de 19 ore, iar cand au ajuns la casa lui Dinca, politistii nu au mai gasit nimic. Conform informatiilor colectate pana acum de procurori, se pare ca fata a fost ucisa si arsa de Dinca, insa cercetarile sunt in curs de desfasurare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro