SURPRIZA URIASA! IOANA GINGHINA SE RECASATORESTE.

Ce surpriza in showbizul autohton, dupa ce Ioana Ginghina, la doar o luna de la divort, scrie nu exclude planurile de casatorie. E drept ca un sfarsit este un inceput, chiar si la nivel sentimental, dar fanii Ioanei au fost luati prin surprindere. Anuntul a fost facut de Ioana chiar pe blogul personal, acolo unde impartaseste vizitatorilor site-ului dorintele ei si planurile sale de viitor.

Ioana Ginghina transmite ca nici prin gand nu ii trece sa ramana singura pana la adanci batraneti. Este o femeie frumoasa, puternica, iar ”pretendentii” – cu siguranta – nu se vor lasa, prea mult timp, asteptati.

”Am stat asa si m-am gandit si am zis “da, as mai face-o inca o data” . De ce nu? “De ce ai face asta din nou” m-a intrebat ea cu o privire in care se citea socul amestecat cu surpriza, “nu ti-ai invatat lectia?” Da, asa e, divortul a fost intens, m-a zdruncinat rau si am trecut prin umilinte greu de imaginat, dar cum pot arata ca mi-am invatat lectia, decat printr-o alta casatorie? Chiar daca am esuat de doua ori nu inseamna ca nu voi reusi a treia oara. Poate ca atunci voi intalni marea dragoste si atunci va fi pana la adanci batraneti”, scrie Ioana pe blogul personal.
loading...
In continuare, Ioana Ginghina aduce si unele argumente in sprijinul celor afirmate in paragrafele anterioare.
”In primul rand ca altfel te casatoresti la 20, altfel la 30 si altfel la 40 de ani. Se presupune ca nu ai trait degeaba, deci ai acumulat ceva experienta in domeniu. Apoi mai cred foarte mult ca e greu sa gasesti un om cu care sa te potrivesti la 20 de ani si sa evoluezi in egala masura cu el, astfel incat sa nu existe diferente in asteptarile de la viata, pe o perioada atat de lunga. Cu totii evoluam in viata si daca evoluam diferit, cumva e normal ca drumurile sa se desparta. Asta nu inseamna sa nu incercam, asta nu presupune sa nu te casatoresti niciodata sau doar foarte tarziu, ca sa nu ajungi la divort peste 5 sau 10 unii chiar 20 de ani”, mai scrie Ioana Ginghina.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro