Ultima ora! Telefonul Luizei a fost folosit noaptea trecuta!

Detalii de ultima ora in cazul Luizei Melencu! Telefonul ei a fost folosit noaptea trecuta.

Noi detalii ies la suprafata in cazul Luizei Melencu. Telefonul ei mobil a fost folosit in noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.56. Presupusa victima a criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, Luiza, lipseste din sanul familiei
inca din luna aprilie a acestui an.

O colega de clasa a Luizei a sesizat faptul ca ea a iesit din grupul de WhatsApp din care facea parte alaturi de ceilalti colegi din clasa. Cand a observat lucrul acesta, colega ei a sunat pe numarul respectiv, dar i-a intrat robotul!
loading...
„A sunat o prietena a Luizei. Avea si un cont pe WhatApp si pana acum a fost activ contul, iar de aseara, de la ora 1,00, i-a sters contul. (n. red. – bunicul se refera la faptul ca la ora respectiva apare ca Luiza a iesit din acel grup) (…) Iarasi e ceva ciudat, pentru ca ei n-au gasit… Avea doua cartele, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat niste colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Inseamna ca telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, si incepand de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, ca ne-a lasat cineva un telefon, si am dat telefon acolo si au luat legatura cu fata asta“, a declarat bunicul Luizei Melencu.
„Pe WhatsApp n-am sunat-o niciodata (n.r. – din 14 aprilie), am sunat pe numarul ei, dar era inchis. Eu cred ca este la cineva telefonul ei. Sau cartela“, a spus prietena fetei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro