Un site sustine ca ”Alexandra a murit cu doua zile in urma!”

Cazul criminalului Gheorghe Dinca, care ar fi rapit si ucis cel putin doua fete in Caracal, a zguduit opinia publica din Romania, mai ales din cauza erorilor facute in ancheta.

Cazul criminalului Gheorghe Dinca, care ar fi rapit si ucis cel putin doua fete, Alexandra Macesanu (15 ani) si Luiza Melencu (18 ani), a zguduit opinia publica din Romania, mai ales din cauza erorilor din ancheta. Desi autoritatile au anuntat oficial ca Alexandra Macesanu a murit, pe internet, pe site-ul ex.add-news-ro.info, au aparut acum o saptamana fotografii cu o fata numita ”Alexandra”, care aduce vag cu tanara de 15 ani, sechestrata de un barbat in Italia.

Titlul materialului este pompos si evident fals, ”Alexandra este in viata si se afla in Italia. Fata a fost vanduta de catre Gheorghe Dinca!”, noteaza site-ul respectiv, dupa care, in text, dupa fake-news-ul care sustine ”veridicitatea” fotografiei, sunt inserate si informatii oficiale, anuntate in cazul care a zguduit Romania.
loading...
Zilele trecute, acelasi site dubios, ex.add-news-ro.info, insista cu intoxicarea si publica o fotografie cu o groapa si un sac in care s-ar afla Alexandra, notand ca ”Alexandra a murit cu doua zile in urma!”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro