Un site sustine ca Alexandra Macesanu traieste si publica o poza controversata

Desi autoritatile au anuntat oficial ca Alexandra Macesanu a murit, pe internet au aparut fotografii cu o fata numita Alexandra, sechestrata de un barbat in Italia.

Desi autoritatile au anuntat oficial ca Alexandra Macesanu a murit, pe internet, pe site-ul ex.add-news-ro.info, au aparut acum cateva zile fotografii cu o fata numita ”Alexandra”, care aduce vag cu tanara de 15 ani, sechestrata de un barbat in Italia. Titlul materialului este pompos si evident fals, ”Alexandra este in viata si se afla in Italia. Fata a fost vanduta de catre Gheorghe Dinca!”, noteaza site-ul respectiv, dupa care, in text, dupa fake-news-ul care sustine ”veridicitatea” fotografiei, sunt inserate si informatii oficiale, anuntate in cazul care a zguduit Romania.

”In vazul jurnalistilor a ajuns o imagine dintr-un video unde se vede cum Alexandra Macesanu este tinuta de catre un barbat cu forta, acesta vrea sa o urce intr-o masina. Din surse anonime am aflat ca video a fost facut in Italia, fata aflinduse acolo. La moment se stabilesc toate circumstantele, se presupune ca Gheorghe Dinca a vindut fata unor persoane din Italia cu scop de a face bani.

Amintim ca – Felix Banila, procurorul-sef al DIICOT a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa legat de cazul Caracal, ca cele doua fete disparute, Luiza si Alexandra sunt cautate in continuare, ca si cum ar fi in viata.

loading...
„Pana nu avem niste elemente clare ca ar fi decedate, noi nu putem neglija varianta ca ar fi in viata. Avem acele fragmente osoase ridicate de la fata locului. Nu am primit inca un rezultat”, a precizat procurorul-sef al DIICOT.Seful DIICOT a declarat ca probe ADN ale Alexandrei au fost gasite atat in masina lui Gheorghe Dinca, cat si in masina acestuia, insa nu exista probe ca aceasta ar fi fost ucisa.

„In urma cercetarilor la fata locului, s-au desfasurat toate actele necesare pentru a ne asigura ca victimele nu se afla in acel imobil sau in curtea imobilului respectiv. Ale noastre cautari trebuie sa aiba in vedere un alt spatiu sau locuri din proximitatea acelei adrese”, a declarat Felix Banila.

Cat despre reconstituirea la care Gheorghe Dinca a participat, procurorul-sef al DIICOT a declarat ca inculpatul a devenit confuz cu privire la detalii extrem de importante despre modul in care le-ar fi ucis pe cele doua fete. Drept urmare, ancheta continua in acest caz, iar politistii si procurorii le cauta pe cele doua fete ca si cand ar fi in viata.

Tot astazi, anchetatorii au verificat o casa parasita de la marginea orasului Caracal, dar si lacul Gologan”, se sustine in materialul realizat probabil inainte ca rezultatele testelor ADN sa certifice moartea Alexandrei Macesanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro