Adevarul despre relatia de rudenie dintre Alexandru Cumpanasu si Alexandra Macesanu

S-a aflat care este, de fapt, relatia de rudenie dintre Alexandru Cumpanasu si Alexandra Macesanu. Toata lumea credea ca erau mult mai apropiati.

Toata lumea credea ca Alexandru Cumpanasu este unchiul Alexandrei Macesanu, fata de doar 15 ani care a fost rapita si ucisa de Gheorghe Dinca. Intreaga familie a fetei este disperata sa afle adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu ea, mai ales ca nu toata lumea crede ca monstrul din Caracal a ucis-o, ei sperand ca este undeva in viata si ca va fi salvata.

Alexandru Cumpanasu a fost unul dintre membrii familiei care au fost cei mai prezenti in presa. Apare mereu la televizor si da interviuri, spune ca isi doreste cel mai mult ca adevarul despre ceea ce i s-a intamplat Alexandrei sa iasa la iveala si, desi a primit amenintari cu moartea, nu se lasa intimidat.
Eforturile facute de Alexandru Cumpanasu i-au facut pe unii sa creada ca el isi dorea, de fapt, sa devina mult mai cunoscut si ca s-ar fi folosit de aceasta tragedie pentru a-si face o imagine. A negat vehement aceste zvonuri, dar faptul ca a decis sa candideze la alegerile prezidentiale a intarit convingerea unora ca implicarea lui in cazul Caracal nu este dezinteresata.Toata lumea credea ca Alexandru Cumpanasu si Alexandra Macesanu aveau o relatie apropiata, dar chiar el recunoscut ca nu mai vorbise cu ea de aproximativ un an.
loading...
„Ultima data cred ca am vorbit atunci cand am fost acasa la mama, mergand foarte rar. Eu stau in Bucuresti de 20 de ani si asta se intampla cred ca… sa fie vreun an? Cam asa! Suntem gard in gard – nu ai cum sa nu interactionezi, sa nu vorbesti”, a spus Alexandru Cumpanasu in urma cu ceva timp.
Daca el a spus ca Alexandra este nepoata lui sitoata lumea a presupus ca el este unchiul ei, s-a aflat ca ei ar fi, de fapt, rude indepartate.

Adevarul este ca bunicul lui Cumpanasu este (n.r.- sau a fost; nu se stie daca mai sunt in viata) frate cu bunicul tatalui Alexandrei. Astfel, Alexandru Cumpanasu este ruda de gradul VI cu Ioan Macesanu, tatal fetei disparute. Informatia a fost confirmata chiar de catre seful CNMR., relateaza gandul.info.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro