Adevarul despre starea de sanatate a lui Catalin Botezatu

Catalin Botezatu este internat la o clinica din Turcia dupa ce a fost operat de urgenta in urma cu cateva zile.

”Am trecut pe langa moarte, am oprit CANCERUL. Nu credeam ca o sa am niste dureri atat, atat de mari”, spunea Catalin Botezatu in urma cu o saptmana

In urma imaginilor, prezentate la ”Teo Show”, cu designerul pe patul de spital, in presa s-a speculat faptul starea acestuia ar fi grava.

O apropiata a celebrului designer vestimentar a postat pe Facebook un mesaj, in care ii linisteste pe toti prietenii si fanii lui Catalin Botezatu. Se pare ca acesta se recupereaza si va fi bine.

loading...
„In urma telefoanelor primite am inteles ca circula o stire despre Catalin Botezatu care spune ca este in stare grava. Nu stiu de unde a aparut stirea si care este fundamentul de la care a pornit, avand in vedere ca sunt putini oameni care tin legatura cu medicii care se ocupa de el si stiu care este starea lui reala de sanatate, despre care va vorbi doar el, daca va dori sa o faca.
Niciodata noi, cei apropiati lui. Doar ca sa nu mai panicam cunoscutii lui care m-au asaltat cu mesaje, firesti si de incurajare, am ales sa pun acest post. Catalin Botezatu este in perioada de recuperare. Este bine si o sa fie foarte bine!”, a scris Monica Vlad, apropiata lui Botezatu, pe Facebook.

Catalin Botezatu a fost operat la o renumita clinica din Istanbul.

loading...
”Operatia a durat aproximativ sase ore, timp in care i-au scos jumatate de colon si i-au facut chimioterapie hipertermica, o procedura prin care au indepartat orice risc de extindere a infectiei in organism.” , a declarat o sursa din anturajul designerului pentru Cancan.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro