Adrian de la Puterea Dragostei a lasat-o insarcinata pe Larisa!

Larisa de la Puterea Dragostei a ramas insarcinata cu Adrian, dar a renuntat la sarcina.

Adrian de la Puterea Dragostei si Larisa formeaza un cuplu, in ciuda tuturor celor care nu au crezut in relatia lor. Multi au spus, atunci cand au anuntat ca sunt impreuna, ca o fac doar pentru reclama si ca sentimentele lor nu sunt reale.

Adrian si Larisa de la Puterea Dragostei au demonstrat ca se iubesc cu adevarat, locuiesc impreuna si au planuri serioase. Fostul concurent a povestit pe pagina lui de YouTube ca frumoasa blondina a ramas insarcinata dar ca, din pacate, a fost nevoita sa renunte la copil pentru a nu-si pune viata in pericol.

„Totul a inceput cand eram in Grecia si Larisa se simtea foarte rau, avea greturi si ne-am dus dus la farmacie sa luam un test de sarcina. A fost primul ei test de sarcina facut. Si au aparut doua liniute si… ha, ha, esti gravida! Cine o sa fie mamica? (…)

loading...
Ea a zis ca nu crede in testele de sarcina din Grecia si cand ne-am intors in Romania am luat un test si ce sa vezi, doua liniute. Si am mers la un spital privat din Bucuresti si am fost la ecograf, unde i-a zis ca e insarcinata in 3 saptamani si ca nu prea se vede nimic…

Si ne-a zis sa venim peste 2 saptamani ca se vede mai bine. Ne-am dus peste doau saptamani si era aglomerat si ne-am programat la o alta clinica privata, de data aceasta la o doctorita. Si ajungem acolo si dupa consult i-a zis ca este insarcinata in 8 saptamani si ca este destul de grava situatia.

Si pe langa placenta s-au format niste chestii si daca ea ar fi tinut sarcina, prin luna a 6-a, a 7-a, ar fi trebuit sa ia foarte multe medicamente si ar fi existat un risc foarte mare de a muri si ea si copilul. A zis doctora ca poate sa incerce sa tina sarcina, dar 80% o sa o piarda si am stat sa ne gandim foarte mult ce sa facem. (…)

Se simtea extrem de rau, avea greturi, facea febra, nu putea sa doarma. Cam asa au decurs doua luni. Au fost doua luni grele. A mai zis doctora o chestie, ca daca ar fi pastrat sarcina ar fi existat posibilitatea sa nu mai poate sa faca copii toata viata. Am zis ca decat sa nu mai poti sa faci copii toata viata, mai bine facem intrerupere de sarcina, ceea ce ne-am dus si am facut. Acum se simte mai bine…”, a declarat el pe pagina lui de YouTube, conform Kanal D.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro