Afirmatia BOMBA care i-a socat pe parintii Luizei!

Luiza Melencu traieste? Vezi ce comentarii au aparut pe internet!

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a omorat-o pe Luiza Melencu, fata de 18 ani disparuta inca din luna aprilie. El i-a dus pe anchetatori in zona raului Olt, unde a spus ca ar fi aruncat cadavrul fetei. Inca din primele zile ale anchetei, la indicatiile lui Dinca, oamenii legii au gasit la liziera unei paduri din Caracal saci cu cenusa si fragmente osoase umane, dar analizele n-au putut determina daca ramasitele sunt ale Luizei.

In timpul reconstituirii, anchetatorii au reusit cu greu sa-l tina pe „monstrul din Caracal” departe de furia rudelor fetelor pe care le-a ucis. Mama Luizei este inca in stare de soc dupa evenimentele recente si sustine ca fata ei este in viata.

Din pacate insa, rudele adolescentei se confrunta si cu o multime de glume macabre, care le dau insa sperante mari de moment. Dupa ce a circulat zvonul ca Luiza a fost vazuta intr-un mall, au aparut diverse mesaje conform carora tanara ar fi fost mancand inghetata intr-un parc din Craiova.

loading...
„Era acum doua zile in parcul Romanescu, manca o inghetata. Ea cred ca era”, a fost comentariul pe care un baiat l-a dat la un articol de presa, apoi a pus cateva semne de…ras isteric.
Deocamdata insa, in acest caz exista mai multe semne de intrebare decat raspunsuri si devine din ce in ce mai greu sa deosebesti informatiile de tot felul de barfe pompos enuntate, dar fara fundament.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro