Alex Bodi, despre scandalul cu Bianca Dragusanu

Alex Bodi a vorbit despre momentul in care este acuzat ca s-ar fi certat cu sotia sa, Bianca Dragusanu la iesirea dintr-un restaurant.

Alex Bodi explica ce s-a intamplat in seara in care s-a spus ca ar fi tras-o cu forta pe Bianca Dragusanu la iesirea dintr-un restaurant. La doar o zi dupa ce a fost acuzat ca a fost violent cu sotia sa, Alex Bodi spune lucrurilor pe nume.

Iata ce s-a intamplat cu adevarat in seara in care se spune ca Alex Bodi ar fi avut o discutie aprinsa cu Bianca Dragusanu, dupa ce au iesit dintr-un local de fite din zona Herastrau. In cadrul unui interviu, Alex a explicat ce a facut in acel moment. Acesta a dezvaluit ca nici nu se pune problema unei agresiuni:
loading...
„Nu stiu de unde sunt aberatiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat ca am strans-o de gat? Era obosita, o dureau picioarele, la 8 dimineata se trezeste sa-si schimbe buletinul, prietena ei trebuia sa plece la aeroport dimineata. Din contra, eu voiam sa o iau in brate.
De ce nu au povestit ca am luat-o in brate pana la masina? O sa iau avocat si o sa plateasca fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzatii care mi se par penibile. Sunt acuzatii nefondate. Nu exista sa-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii nostri. Cand am iesit s-a vazut ca am iesit normal”, a spus Alex Bodi.De asemenea, Alex Bodi a vorbit si despre presupusul divort de Bianca Dragusanu. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca religios pe data de 22 septembrie, iar omul de afaceri a dezvaluit ce se intampla, de fapt, intre ei:
„Noi ne-am casatorit acum o luna, s-au spus atatea de divort. Noi avem poate o iubire mai nebuna, dar o avem in felul nostru si nu trebuie sa ne justificam”, a mai spus Alex Bodi.Mai mult decat atat, la scurt timp, au aparut si imagini luate de pe camera de supraveghere din apropierea unui local de lux din Parcul Herastrau, in care se vedeau Bianca si sotul ei, Bodi, iesind de la restaurant si, inainte sa ajunga la masina, devenind extrem de agitati. Mai precis, potrivit cancan.ro, Bodi ar fi agresat-o, la un moment dat pe Bianca, luand-o brusc de gat, in timp ce aceasta ar fi incercat sa scape, agatandu-se de barbat.

Se pare ca tensiunile dintre cei doi se instalasera de ceva vreme, fapt punctat de Bianca Dragusanu pe contul ei de Instagram, intr-un story in care a tinut sa anunte ca „are nevoie de spatiu in viata ei”. Vezi aici filmarea cu cei doi, imediat dupa cearta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro